Petrolul l-a prezentat oficial pe Simon Măzărache. Comunicatul clubului și durata contractuală cu atacantul

Răzvan STÎNGĂ 21 Jun. 2021, 14:50 Liga 2
Petrolul l-a prezentat oficial pe Simon Măzărache. Comunicatul clubului și durata contractuală cu atacantul

Petrolul s-a întărit în compartimentul ofensiv prin aducerea unui atacant important la nivelul Ligii a 2-a, Simon Măzărache (28 de ani). Fotbalistul și-a încheiat conturile cu Farul după terminarea campionatului, iar acum a dat curs propunerii clubului din Ploiești.

  • Măzărache a fost prezent la reunirea Petrolului, dar a fost confirmat oficial abia acum, după o săptămână de antrenamente alături de echipă.

Simon Măzărache, prezentat oficial de Petrolul 

Simon Măzărache a plecat de la echipa din Constanța, la fel ca mulți alți fotbaliști de acolo, înainte ca proiectul fuziunii dintre Farul Constanța și Viitorul Constanța să fie anunțat public. A primit oferta de la Petrolul, pe care a acceptat-o. Și-a pus semnătura pe o înțelegere de doi ani, după cum a anunțat echipa ploieșteană.

În ultima stagiune de Liga 2, Simon Măzărache a evoluat în 25 de meciuri pentru ”marinari” și a marcat de cinci ori. Patru dintre reușite au venit în campionat, iar una în Cupa României. CS Mioveni, Concordia Chiajna, Universitatea Craiova, Daco-Getica, Dinamo 2 sunt echipele pe la care a mai evoluat atacantul născut în Schitu Goleşti.

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu Simon Măzărache, jucătorul în vârstă de 28 ani semnând un angajament valabil pentru următoarele două sezoane competiționale.

Ultima dată la Farul Constanța, acolo unde a bifat 23 de prezențe (4 goluri marcate) în ediția trecută de campionat, Măzărache are și experiența primului eșalon, adunând 87 de partide (9 goluri marcate) în Liga 1, pentru Universitatea Craiova (2015-2017), Juventus București (2017-2018) și Concordia Chiajna (2018-2019). De asemenea, noul echipier al „lupilor” a evoluat și pentru CS Mioveni, formație cu care, în 2020, a disputat barajul pentru promovarea în Liga 1.

Bun venit, Simon Măzărache!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial, unul modificat după ce clubul a rămas fără mărci, care vor fi puse din nou la licitație. Până atunci, în cazul în care va achiziționa din nou mărcile, echipa la care președinte este Costel Lazăr nu are voie să își spună FC Petrolul, să folosească emblema, pe care a și acoperit-o la amicalul în familie de duminică,

Înainte de aducerea lui Simon Măzărache, Petrolul i-a mai confirmat oficial, în această pauză dintre sezoane, pe Marius Coman (atacant, ex Fotbal Comuna Recea), Darius Buia (mijlocaș, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Eugeniu Cebotaru (mijlocaș, ex Academica Clinceni) și Sergiu Pîrvulescu (fundaș, ex SCM Gloria Buzău).

Marius Coman s-a accidentat grav sâmbătă și va rata pregătirea de vară și începutul sezonului.

Petrolul are primul amical pe 25 iunie, iar pe 28 iunie va merge în cantonament 

În cursul acestei săptămâni, pe 25 iunie, Petrolul va disputa primul meci amical al verii, cu Tricolorul Breaza, iar trei zile mai târziu, pe 28 iunie, va intra în cantonament.

Ploieștenii vor mai juca și alte partide de verificare până la startul Ligii a 2-a, iar printre adversari se numără noul Farul (rezultat al fuziunii dintre Farul Constanța și Viitorul Constanța), CS Mioveni, Concordia Chiajna și FC Buzău (fosta SCM Gloria Buzău) .

Foto: FC Petrolul și George Flușter/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-incheiat-prima-saptamana-de-antrenamente-cu-un-amical-in-familie-jucatorii-utilizati-marcatorii-si-anuntul-clubului-despre-accidentarea-lui-marius-coman-19189729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-pentru-petrolul-si-marius-coman-golgheterul-ligii-2-din-sezonul-trecut-noua-achizitie-a-ploiestenilor-s-a-accidentat-grav-la-antrenament-si-rateaza-pregatirea-si-inceputul-de-campionat-19189699

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marcile-clubului-petrolul-vor-fi-scoase-la-licitatie-consilierii-locali-din-ploiesti-au-luat-decizia-19189633

Răzvan STÎNGĂ 21 Jun. 2021, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă