Peluza Sud ’97 sună adunarea pentru a le transmite un mesaj jucătorilor. Suporterii așteaptă să vadă dacă Mititelu ține cont de ultimatumul primit și îl înjosesc din nou pe Nicolo Napoli: ”Vom trece la fapte”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2020, 15:49 Liga 2
Peluza Sud '97 sună adunarea pentru a le transmite un mesaj jucătorilor. Suporterii așteaptă să vadă dacă Mititelu ține cont de ultimatumul primit și îl înjosesc din nou pe Nicolo Napoli: ”Vom trece la fapte”

Peluza Sud 1997 a revenit cu un nou mesaj după cel incendiar publicat ieri seară, în care îl numea pe noul antrenor al echipei ”FC U” Craiova, Nicolo Napoli, drept ”sclavul familiei mititelu” și ”specimen”, iar finanțatorului Adrian Mititelu îi dădea ultimatum.

Fanaticii suporteri ei echipei oltene nou-promovate în Liga 2 sună adunarea pentru joi, la ora 17:30, în părculețul din Rovine pentru a-și strânge forțele și a arăta susținere față de jucători înaintea startului campionatului la finalul căruia se dorește accederea în Liga 1.

Totodată, anunță cu vor să vadă dacă Mititelu ține cont de ultimatumul pe care i l-au dat și dacă Napoli, căruia nu-i mai pronunță acum numele în niciun fel, după ce ieri l-au scris fără majuscule, va fi îndepărtat de la echipă. Italianul a fost numit ieri pentru a șasea oară ca antrenor al unei echipe patronate de Adrian Mititelu.

Peluza Sud 1997: ”Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor al echipei, antrenor capabil să promoveze echipa în primul eșalon, nu marioneta lui mititelu”

Fanii ”FC U” nu mai cer păstrarea lui Trică, ci numirea unui nou antrenor, unul capabil să promoveze echipa în Liga 1.

”Spre Liga I!
Schimbăm motto-ul de început de an, iar cu ocazia asta strigăm adunarea! Este timpul ca jucătorii să știe că suntem alături de ei la începutul acestei lupte. Ne vedem la ora 17:30, mâine, 27.08, în părculețul din Rovine. Facem apel la toate persoanele care doresc să ia parte la această acțiune să respecte reglementările în vigoare în ceea ce privește combaterea covid-19, astfel să poarte MASCĂ DE PROTECȚIE.
Un alt punct de pe lista noastră, la fel de important, este să verificăm dacă s-a luat în considerare ultimatumul pe care l-am dat în comunicatul de aseară. În caz contrar, vom trece la fapte și asigurăm pe toată lumea că nu ne vom opri până când respectivul nu va pleca de la echipă.
Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor al echipei, antrenor capabil să promoveze echipa în primul eșalon, nu marioneta lui mititelu”, a scris Peluza Sud 1997 pe pagina sa de Facebook.

Liga2.ro a aflat culisele rupturii dintre Adrian Mititelu și Eugen Trică.

”FC U” Craiova joacă primul meci din Liga 2, ediția 2020/2021, sâmbătă, 29 august, de la ora 15:30, pe teren propriu, la Drobeta Turnu Severin, cu Ripensia Timișoara.

Marius ANGHEL 26 Aug. 2020, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă