Peluza I ”Ilie Oană”, plină de întrebări după ce Petrolul întârzie să publice informații despre situația echipei după depistarea focarului de COVID-19. ”Să vă fie rușine, stimați conducători! Ați confundat Petrolul cu un club de amatori!”

Marius ANGHEL 04 Jul. 2020, 16:01 Liga 2
Peluza I ”Ilie Oană”, plină de întrebări după ce Petrolul întârzie să publice informații despre situația echipei după depistarea focarului de COVID-19. ”Să vă fie rușine, stimați conducători! Ați confundat Petrolul cu un club de amatori!”

Peluza I ”Ilie Oană”, principala galerie a echipei Petrolul Ploiești, contestă decizia clubului de a nu anunța nimic legat de situația actuală de la echipă. Nu mai puțin de șapte persoane, dintre care șase jucători, au fost depistați pozitiv cu COVID-19, fapt care a dus la amânarea meciului de debut în play-off-ul Ligii 2, cu UTA, la Arad, joc programat inițial pentru astăzi, de la ora 17:00. Suporterii de la Peluza I își declară, din nou, nemulțumirile față de conducătorii clubului.

Fanii Petrolului din Peluza I ”Ilie Oană” nu concep cum dintre toate cele șase echipe din play-off-ul Ligii 2 la trupa ploieșteană s-a descoperit un focar de COVID-19. Aceștia solicită ”de îndată oficialilor clubului să prezinte situația de la FC Petrolul Ploiești și să anunțe ce se va întâmpla în viitorul apropiat!”

Peluza I ”Ilie Oană”: ”Să vă fie rușine, stimați conducători! Ați confundat Petrolul cu un club de amatori!”

”Ce se întâmplă la clubul nostru în această perioadă este peste puterea noastră de a înțelege și a accepta! Cum este posibil ca dintre toate cluburile cu care ne luptăm la promovare, Petrolul să ajungă un focar de coronavirus?
Probabil mulți consideră că este inadmisibil ca tocmai acolo unde vorbim de toate condițiile necesare pentru performanță să apară acest virus!
Totuși, totul este posibil acolo unde la conducere este o echipă lipsită de profesioniști, fără aptitudini de conducători!
S-a dovedit din nou că nu au știut cum să gestioneze activitatea din cadrul clubului, mai ales acum, în plină pandemie!

Ținând cont de faptul că până în prezent nu există o poziție oficială a FC Petrolul Ploiești, poziție așteptată de toată suflarea petrolistă, ne face să ne punem foarte multe întrebări.
De unde va avea clubul 100.000 de lei să plătească amenda? Oare câte se puteau face cu acești bani atât la club cât și la academie? Ce ”surprize” ne mai pregătește partenerul finanțator în viitorul apropiat?

Nu ar fi de mirare ca și de această dată, într-un posibil comunicat de presă, conducerea clubului să scoată vinovat publicul, așa cum o face de fiecare dată.
Tot timpul s-au plâns de presiune, pe când noi nu doream decât un singur lucru: PROFESIONALISM!
Iată că din nou ”așa zisa noastră presiune” s-a dovedit a fi îndreptățită!
Să vă fie rușine, stimați conducători! Ați confundat Petrolul cu un club de amatori! Numai suferință și tristețe ati produs la clubul nostru drag, pentru care am luptat din greu să îl ținem în viață!
PS: Peluza I Ilie Oană solicită ca de îndată oficialii clubului să prezinte situația de la FC Petrolul Ploiești și să anunțe ce se va întâmpla în viitorul apropiat!”, sună comunicatul Peluza I ”Ilie Oană”.

Pe site-ul oficial, Petrolul nu precizează nimic despre amânarea meciului cu UTA, care trebuia să aibă loc astăzi. Ultima ştire e legată de biletele virtuale puse în vânzare pentru „Primvs Derby”, jocul cu Rapid, din etapa a doua a play-off-ului, care ar trebui să aibă loc sâmbăta următoare, de la ora 20:15, pe ”Ilie Oană”, și care este, la rândul lui, incert din cauza cazurilor de COVID-19 depistate la gruparea ploieșteană.

  • ”În cazul în care la un club apare un focar de infecție, (minim 3 persoane din cadrul clubului, indiferent de funcția deținută, sunt depistate cu rezultat pozitiv la testarea specifică pentru COVID 19), dacă se constată culpa clubului cu privire la nerespectarea prevederilor Protocolului privind reluarea competițiilor, clubul în cauză va fi sancționat cu o penalitate sportivă de 100.000 lei”, scrie în ”Protocolul medical”, însă acest punct nu este enumerat în tabelul de abateri și sancțiuni. Iată ce spunea Justin Ștefan, secretatul general al LPF, despre această situație. Dacă va fi, totuși, amendată Petrolul, suma provenită din sancțiunea dictată pentru nerespectarea protocolului medical va fi împărțită adversarilor din play-off-ul Ligii 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ei-sunt-jucatorii-petrolului-depistati-pozitiv-cu-sars-cov-2-care-e-situatia-lor-actuala-evolutia-lor-din-acest-sezon-si-ce-se-intampla-mai-departe-cu-echipa-ploiesteana-19137935

Marius ANGHEL 04 Jul. 2020, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă