Pe Dorinel Munteanu l-au năpădit amintirile înainte de meciul SC Oțelul – Poli Timișoara: ”Ne amintim de momentul în care am devenit campioni, dar a trecut mult timp peste noi și peste ei”

Răzvan STÎNGĂ 02 Sep. 2022, 16:49 Liga 2
Pe Dorinel Munteanu l-au năpădit amintirile înainte de meciul SC Oțelul – Poli Timișoara: ”Ne amintim de momentul în care am devenit campioni, dar a trecut mult timp peste noi și peste ei”

SC Oțelul va întâlni Poli Timișoara în etapa a 5-a a Ligii a 2-a, sâmbătă, de la ora 11:30. Partida i-a adus aminte lui Dorinel Munteanu, la conferința de presă, de momentul din 2011, atunci când Oțelul Galați învingea fosta structură Politehnica Timișoara, condusă de Marian Iancu, și câștiga campionatul în România.

Dorinel Munteanu nu s-a putut abține să nu facă o paralelă cu cele întâmplate în 2011, cu cel mai important moment din cariera sa de antrenor, dar acum se concentrează pe partida de sâmbătă și vrea un succes care să mai pună trei puncte în dreptul echipei sale.

Dorinel Munteanu, melancolic înainte de SC Oțelul – Poli Timișoara: ”Meciul de atunci a rămas în mintea tuturor suporterilor”

Oricum, SC Oțelul pornește ca favorită în duelul cu formația din Timișoara. E pe locul 5 înainte de startul rundei, cu 8 puncte, în timp ce trupa de pe Bega este abia pe poziția a 15-a, cu 4 puncte și doar o singură victorie după primele patru runde.

Echipa Poli Timișoara ne aduce în minte penultimul joc din campionat, din 2011, când am devenit campioni, dar a trecut mult timp peste noi și peste ei. Suntem în ipostaze diferite, dar noi vrem să promovăm. Trebuie să facem un joc bun, să câștigăm, dar jocul cu Poli Timișoara a rămas în mintea tuturor suporterilor, gălățenilor, cu acea victorie frumoasă în urma căreia am devenit campioni.

Îmi doresc să fie cât mai mulți suporteri, pentru că jucătorii simt aportul lor. Ar fi frumos ca stadionul să fi plin. Nu este o oră atât de plăcută, dar sper să facă un efort oamenii și să susțină echipa, să vină la stadion, să ne readucem aminte de momentele frumoase.

Am intrat atunci în istorie, dar vreau să trăiesc momentul și să ne concentrăm pe joc și pentru cele trei puncte”, a spus Dorinel Munteanu înaintea partidei cu Poli Timișoara, la conferința de presă.

SC Oțelul, din grupul celor patru echipe fără eșec

SC Oțelul are 8 puncte după primele patru runde din Liga 2. În partida de debut, cu Politehnica Iași, de la Galați, a scos un punct, 0-0, iar apoi, la Clinceni, a învins Dinamo cu scorul de 3-1. Ulterior a trecut de nou-promovata Unirea Constanța cu scorul de 3-2 și a făcut 1-1 cu CS Comunal Șelimbăr în deplasare.

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-se-asteapta-la-un-meci-foarte-greu-la-galati-a-renuntat-bogdan-andone-la-ideea-de-a-da-jucatori-afara-19243547

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-noi-jucatori-pentru-dorinel-munteanu-doi-fundasi-romani-si-un-atacant-ucrainean-la-sc-otelul-a-ajuns-un-varf-care-in-ultimii-ani-a-jucat-in-indonezia-malaezia-si-vietnam-19243491

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-poli-iasi-se-joaca-de-la-ora-1630-in-deschiderea-etapei-a-5-a-a-ligii-2-echipa-lui-oprita-revine-terenul-unde-ultima-data-a-fost-umilita-19243553

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-gasit-solutia-prin-care-poate-provoca-prima-infrangere-liderului-surpriza-din-liga-2-cu-ambitie-si-determinare-putem-castiga-cu-selimbar-19243550

Răzvan STÎNGĂ 02 Sep. 2022, 16:49 Liga 2
Pe aceeași temă