Paul Batin nu e de aceeași părere cu Brașoveanu, după despărțirea de Concordia Chiajna: „Sunt un jucător la 32 ani, mai profesionist, lucid și eficient în fața porții”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2019, 14:04 Campionat
Paul Batin nu e de aceeași părere cu Brașoveanu, după despărțirea de Concordia Chiajna:**

Paul Batin (32 de ani) își încheie contractul cu Concordia Chiajna pe 1 decembrie, n-a mai jucat pentru ilfoveni în ultimele cinci meciuri și spune că motivul despățirii este altul, nu cel prezentat de președintele executiv Auraș Brașoveanu. Atacantul anunță că nu are niciun fel de problemă medicală, așa cum a motivat oficialul clubului.

Batin a evoluat în 9 meciuri pentru Concordia Chiajna în acest sezon, în toate începând ca titular și în cinci dintre ele fiind înlocuit, și a marcat patru goluri, cu Argeș (1-1), SCM Gloria Buzău (1-2), Metaloglobus (1-1) și FK Csikszereda (1-0). Ultimul joc în care a evoluat pentru formația ilfoveană a fost cel cu Ripensia, pierdut cu 1-2 la Timișoara, pe 2 noiembrie, în etapa a 15-a, când a fost integralist. De atunci, echipa a mai disputat încă cinci jocuri, însă Batin n-a mai fost utilizat.

Paul Batin: „Sunt perfect sănătos, nu am nicio problema musculară, întindere sau ruptură”

Auraș Brașoveanu a spus, pentru Liga2.ro, că s-a ajuns la un acord cu Batin pentru încheierea contractului, fiindcă chiar el nu era mulțumit de nivelul său de joc. Atacantul e, însă, de altă părere și spune că nu are nicio problemă medicală, dar nu vrea dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii.

„Nu sunt de aceeași părere cu domnul Brașoveanu. Sunt perfect sănătos, nu am nicio problema musculară, întindere sau ruptură, și nu am avut așa ceva în toată cariera mea și acest lucru poate fi confirmat de toți antrenorii mei. Rezilierea mea are un alt motiv, despre care nu vreau să vorbesc! Vreau să mulțumesc clubului Concordia Chiajna pentru tot, nu vreau scandal sau polemici! Le urez multă bafta pe mai departe”, a spus Paul Batin pentru Liga2.ro.

Batin speră ca în această iarnă să îți găsească o nouă echipă de Liga 1 pentru care să joace. De-a lungul carierei sale, atacantul a evoluat în prima ligă la CFR Cluj, Pandurii, FC Brașov, FC Botoșani, Dinamo și Concordia Chiajna.

„Sunt un jucător la 32 ani, mai profesionist, lucid și eficient în fața porții. Acest lucru se poate vedea în statistici, în meciuri jucate și goluri marcate”, a mai declarat Batin.

Potrivit surselor Liga2.ro, unul dintre motivele pentru care Concordia Chiajna și Paul Batin s-au despărțit ține de actuala situație a echipei. Gruparea ilfoveană a încheiat turul Ligii 2 pe loc retrogradabil. Altul ar fi contractul pe care îl avea atacantul. De altfel, Concordia a avut discuții în ultima perioadă cu majoritatea jucătorilor pentru reducerea chiar și la jumătate a salariului.

Paul Batin se întorsese la începutul lunii septembrie 2019 la Concordia Chiajna după șapte luni, perioadă în care a jucat în prima ligă din Cipru, la Doxa. Pentru ilfoveni a jucat între 2017-2018, într-un sezon și jumătate de Liga 1. În cariera sa a mai evoluat pentru UTA, Gaz Metan, CFR Cluj (în două rânduri), Pandurii (în două rânduri), FC Brașov, FC Botoșani, Dinamo și Miedz Legnica (Polonia).

Cu cele patru goluri, Batin era al doilea golgheter al echipei în acest campionat, după fundașul Alexandru Albu, care are cinci reușite. Pe locul 3 este Bilal Bari, cu două reușite, în timp ce Alexandru Stănică, Costin Ciucureanu, Lucian Ion, Ionuț Păun și Eugen Nica au câte un gol.

La finalul turului, Concordia Chiajna ocupă locul 16, ultimul retrogradabil, cu 21 de puncte. În etapa următoare, Concordia va sta, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, iar în runda a 21-a, a doua a returului și ultima programată în acest an, ilfovenii o întâlnesc pe teren propriu pe Rapid.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) / Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 28 Nov. 2019, 14:04 Campionat
Pe aceeași temă