Pandurii transmite că va continua în Liga 2: ”Dezmințim afirmaţiile referitoare la posibila retragere.” Gorjenii susțin că au votat varianta inedită pentru noul sezon

Mircea OGLINDOIU 15 Aug. 2020, 10:02 Liga 2
Pandurii transmite că va continua în Liga 2: ”Dezmințim afirmaţiile referitoare la posibila retragere.” Gorjenii susțin că au votat varianta inedită pentru noul sezon

Pandurii Târgu Jiu spune, în mod oficial, pe site-ul clubului, că va continua să joace în campionatul Liga 2 și în ediția 2020/2021, în ciuda declarațiilor făcute zilele trecute de principalul creditor Marin Condescu, cel care vorbea despre o retragere în Liga 3 în cazul în care noul sezon nu va fi format din două serii. Totodată, gruparea gorjeană spune pe ce variantă dintre cele două propuse de FRF a mers în cadrul videoconferinței de joi.

Pandurii: ”Vom continua să jucăm în Liga a doua şi în noul sezon 2020 – 2021”

Marin Condescu declarase zilele trecute că gorjenii s-ar putea înscrie în Liga 3 dacă FRF nu adoptă sistemul cu două serii în eșalonul secund pentru următorul sezon. Pandurii susține, însă, pe site-ul oficial că va continua în Liga 2.

”Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă pe această cale că va continua să joace în Liga a doua şi în noul sezon 2020 – 2021.
Conducerea clubului a făcut demersurile necesare pentru a înscrie echipa în Liga a doua şi dezminte pe această cale afirmaţiile referitoare la posibila retragere a echipei Pandurii din Liga a doua şi înscrierea în Liga a treia”, a transmis Pandurii.

Pandurii susține că a votat varianta inedită pentru noul sezon de Liga 2

Totodată, conducerea grupării din Târgu Jiu, prin vocea directorului sportiv Camilian Floroiu susține că în videoconferința de joi cu reprezentanții FRF, în care s-a discutat despre variantele pentru desfășurarea noului sezon de Liga 2, Pandurii a votat cu varianta a doua, cea inedită.

”Clubul Pandurii Târgu Jiu a votat pentru cea de-a doua variantă prezentată de Federaţia Română de Fotbal pentru noul sezon de Liga 2, respectiv pentru un tur între toate echipele participante şi play-off între primele şase clasate şi două serii de play-out. «Clubul Pandurii Târgu Jiu a votat varianta pe care au ales-o majoritatea echipelor din Liga a doua, variantă care s-a şi stabilit să se aplice în următorul sezon. Nu am votat aşa cum greşit a apărut în presă că am fi votat prima variantă»”, a spus Camilian Floroiu”, a mai notat Pandurii.

Sursele Liga2.ro din cadrul FRF, demne de toată încrederea, susțin însă că Pandurii, alături de Viitorul Pandurii, Rapid, Farul și Ripensia au votat cu prima variantă propusă de FRF, adică pentru un sezon normal în Liga 2.

Altfel, Pandurii a desfășurat vineri, în Valea Domanului, al patrulea meci amical din această vară, cu CSM Reșița, pe care l-a pierdut cu 3-2. Echipa gorjeană a mai jucat amicale cu ”FC U” Craiova (scor 0-4), ACSO Filiași (scor 0-3) și Jiul Rovinari (scor 6-1).

Mircea OGLINDOIU 15 Aug. 2020, 10:02 Liga 2
Pe aceeași temă