Încă un jucător părăsește Pandurii: „Nu mai puteam rezista!” Atacantul merge la unul dintre liderii din Liga 3 și va lupta pentru promovare

După fundașii Robert Bratu, ajuns la CSM Focșani, Nicolae Cotolan (Mostiștea Ulmu) și Gabriel Oiță (Fotbal Comuna Recea), în timp ce portarul Mihai Cotolan e în probe la FC Voluntari, atacantul Daniel Unguru și-a reziliat și el contractul cu Pandurii și a semnat cu liderul din Seria a 2-a a Ligii 3, Unirea Slobozia. Originar chiar din Târgu Jiu, Unguru revenise în vară la echipa din orașul natal, după ce își încheiase conturile cu ACSO Filiași.

Pentru Pandurii, atacantul de 26 de ani a jucat în acest sezon în 10 meciuri, în care doar în două a fost titular. În cele 253 de minute jucate, acesta n-a reușit să marcheze.

„Îmi pare rău că trebuie să plec iar de la echipa mea de suflet, echipa la care am crescut, dar chiar nu mai puteam rezista. Nu am luat un salariu de când am semnat, din vară, iar mie, cât și familiei mele, ne era foarte greu să mai rezistăm. Sper ca Pandurii să găsească soluții de salvare, dar nu prea văd cum va fi posibil, ținând cont de situația financiară a clubului”, a declarat Unguru pentru Liga2.ro.

Daniel Unguru s-a înțeles deja cu liderul din Seria a 2-a a Ligii 3, Unirea Slobozia, iar astăzi va pleca, din Gorj, în Ialomița. Luna viitoare, noua sa echipă va intra în cantonament la Izvorani.

Trupa antrenată de Enache Costea a încheiat turul pe primul loc, la un punct este CS Afumați și trei de Mostiștea Ulmu. „Sper să-mi relansez cariera la Slobozia. Echipa e pe primul loc și îmi doresc mult să promovăm, fiindcă vreau să revin în Liga 2. Sper să mă reîntâlnesc și cu Panduri sezonul viitor, deși va fi greu să evite retrogradarea”, a conchis Unguru. Acesta a mai jucat, în carieră, la Pandurii Târgu Jiu 2, Minerul Motru, Dinamo 2, Național Sebiș și FC Cisnădie.

În această iarnă, Unirea Slobozia i-a mai achiziționat și pe Richardo Mihalache, Cristian Ene, Alexandru Muscă, Ion Gurău sau Vlad Suciu.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Pe aceeași temă