Panco oracolo! Antrenorul Rapidului a anticipat surprizele din Liga 2, dar are și un pariu pierdut: „Nu vorbește nimeni despre ei”

Panco oracolo!** Antrenorul Rapidului a anticipat surprizele din Liga 2, dar are și un pariu pierdut:

Noul sezon al Ligii 2 a ajuns la etapa cu numărul 13, dar lupta pentru primele locuri rămâne extrem de aprigă. În mod surprinzător, „U” Cluj se află în zona roșie, în timp ce Petrolul se află la jumătatea clasamentului. Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, se aștepta la o asemenea desfășurare a evenimentelor.

Înainte de startul sezonului, Daniel Pancu a fost prezent în studioul ProSport Live și a vorbit despre lupta pentru promovare. „Nu vorbește nimeni de Concordia Chiajna. Pentru mine, echipa cea mai bună din Liga 2 este Concordia Chiajna. Petrolul au jucători de mare valoare, jucători cu experiență de Liga 1, dar nu sunt pregătiți în momentul de față. U Cluj a făcut multe transferuri, dar nu e pregătită în momentul de față. Concordia Chiajna și-a ținut portarul, și-a ținut fundașii, și-a ținut doi mijlocași și a transferat doi atacanți foarte buni. Lucruri foarte importante.

Și noi avem omogeninate la Rapid, ăsta e un avantaj, cu toate că impactul cu Liga 2 o să fie foarte greu. Dacă am o reținere, o teamă, e despre acest impact și despre primele cinci-șase jocuri din campionat. Până vedem cu ce se mănâncă. Altfel, sunt foarte încrezător în posibilitățile echipei, în jucători, în public, în conducători. Cred că startul sezonului ne prinde pregătiți. Turris are stabilitate, omogenintate, același antrenor și a transferat jucători foarte buni. Nu vorbește nimeni de Chiajna și Turris. Sunt echipe la egalitate cu noi. La fel și UTA, Dunărea Călărași, FC Argeș. Metaloglobus e la fel o echipă foarte bună”, spunea Daniel Pancu, înainte de prima etapă, la ProSport Live.

Dacă în privința celor de la Turris-Oltul a anticipat bine, echipa teleormăneană fiind marea surpriză de până acum a sezonului, „pariul” lui Daniel Pancu în privința Concordiei Chiajna nu i-a ieșit până în acest moment. Ilfovenii au pretenții la promovare, însă până acum nu demonstrează asta și pe teren, după 12 etape fiind tocmai pe locul 11, cu 16 puncte. Fosta prim-divizionară s-a despărțit de Laurențiu Diniță și a pus mâna pe antrenorul care a transformat Turris-Oltul în lider. Erik Lincar a plecat de la gruparea nou-promovată după eșecul cu Campionii FC Argeș, scor 2-3, iar în locul său a fost adus Florin Bratu.

Înaintea etapei cu numărul 13, Petrolul se afla pe locul 9, cu 18 puncte. „U” Cluj ocupa locul 16, cu 12 puncte. Rapid a început mai greu sezonul, așa cum Pancu anticipa, dar succesul cu Petrolul le-a dat aripi giuleștenilor. Rapid are 20 de puncte și e la egalitate cu UTA, ocupanta locului 3.

 

 

Pe aceeași temă