Ovidiu Mihalache a semnat cu Poli Iași: ”Va aduce siguranță echipei.” Grecul Okan Chatziterzoglou este oficial jucătorul clubului din Copou

Narcis POHOAȚĂ 26 Jul. 2021, 14:16 Liga 2
Ovidiu Mihalache a semnat cu Poli Iași: ”Va aduce siguranță echipei.” Grecul Okan Chatziterzoglou este oficial jucătorul clubului din Copou

Poli Iași continuă să caute soluții pentru a completa lotul, cu doar câteva zile înainte de startului viitorului sezon al Ligii 2.

Ovidiu Mihalache a revenit la Poli Iași

Antrenorul Costel Enache a decis să-l coopteze în lot pe Ovidiu Mihalache (foto principal), experimentatul stoper în vârstă de 36 de ani semnând astăzi, 26 iulie 2021, un contract pe un sezon cu gruparea ieșeană. Mihalache era liber de contract după ce i-a expirat angajamentul cu Poli la finalul sezonului trecut și este o mutare utilă pentru formația din Copou, în condițiile în care poate evolua atât la închidere, cât și centrul apărării.

”Mihalache este apt din punct de vedere fizic și a semnat un contract pe un sezon cu Poli Iași. Este un jucător ieșean cu mare experiență, poate evolua atât în centrul defensivei, cât și la închidere și sunt convins că va aduce siguranță echipei”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul general al echipei ieșene, Florin Briaur.

Mihalache a jucat la echipa din Iași din vara lui 2013, când activa în Liga 2. În cariera sa a mai jucat pentru Astra și FC Bihor. În ediția 2020-2021 de Liga 1 a strâns 16 meciuri pentru trupa din Copou.

Okan Chatziterzoglou a semnat cu echipa din Copou

Altfel, stoperul Okan Chatziterzoglou (foto, în text) a devenit oficial jucătorul Iașiului, grecul semnând astăzi dimineață un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

În vârstă de 25 de ani, Okan Chatziterzoglou a jucat până acum în carieră la formațiile elene Xanthi, Panserraikos, Larissa și Ierepetra, iar în România a mai evoluat la Academica Clinceni, în 2019.

În ediția 2019-2020 de Liga 1, Okan a prins 15 meciuri pentru trupa din Clinceni, fiind utilizat 1205 minute.

Pe lângă Mihalache și Okan, ieșenii vor să mai transfere un mijlocaș lateral dreapta.

În această vară, Poli Iași i-a mai achiziționat pe Florin Plămadă, Marian Târșa, Alexandru Stan, Tiberiu Serediuc, Cristian Pușcaș, Marian Stoenac, Andrei Istrate, Ștefan Cană, Ionuț Pelivan, Laurențiu Popescu, Jean Deretti sau Sekou Camara.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sekou-camara-tripla-la-debutul-in-tricoul-lui-poli-iasi-echipa-lui-costel-enache-a-castigat-la-scor-cu-bucovina-radauti-ultimul-amical-inainte-de-debutul-in-liga-2-concluziile-antrenorului-19192828

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-noul-sezon-regular-de-liga-2-nu-se-joaca-in-trei-weekenduri-motivul-pentru-care-campionatul-se-opreste-odata-cu-cel-din-liga-1-exclusiv-19192821

Narcis POHOAȚĂ 26 Jul. 2021, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă