OFICIAL | Saifeddine Alami s-a întors la Dunărea Călărași. E al patrulea fost jucător al Rapidului care semnează cu echipa lui Cristian Pustai

Marius ANGHEL 06 Oct. 2020, 11:22 Liga 2
OFICIAL | Saifeddine Alami s-a întors la Dunărea Călărași. E al patrulea fost jucător al Rapidului care semnează cu echipa lui Cristian Pustai

Saifeddine Alami Bazza (27 de ani) a revenit la Dunărea Călărași, primul club din România pentru a evoluat și unde s-a făcut remarcat. Mijlocașul marocano-spaniol a jucat ultima dată la Rapid, echipă de unde Dunărea i-a mai adus în această campanie de achiziții și pe atacantul Valentin Alexandru (29 de ani) și mijlocașii Alin Cârstocea (28 de ani) și Sandro Djuric (26 de ani).

Alami s-a întors la Dunărea Călărași

Alami a jucat la Dunărea în sezonul 2015/2016 de Liga 2, în 30 de partide, în care a marcat 8 goluri, s-a remarcat și a fost luat de Rapid, însă, fiindcă echipa a intrat în faliment, jucătorul a mars în Franța, unde a evoluat în ligile inferioare pentru Paris FC și Paris FC 2. Ulterior s-a întors în țara natală, la Raja Club Athletic de Casablanca, pentru ca în vara trecută să revină în România, la Rapid. O perioadă a fost accidentat, astfel că pentru giuleșteni a apucat să joace în 10 meciuri, 8 ca titular și să înscrie un gol.

Nu a satisfăcut conducătorii echipei bucureștene, astfel că a fost pus pe liber. La finalul perioadei de transferuri a semnat din nou cu Dunărea Călărași, pentru un sezon, cu drept de prelungire.

”Bine ai revenit, Alami! ?
✅
Născut pe 9 noiembrie 1992, mijlocașul Saifeddine Alami Bazza a revenit la echipa de pe malul Borcei.
✅
Alami a semnat cu noi pentru un an de zile cu posibilitatea de prelungire și a mai activat la Dunărea în sezonul 2015-2016”
, a anunțat Dunărea Călărași.

Al patrulea jucător fost la Rapid luat de Dunărea Călărași. 17 jucători achiziționați în total pentru acest sezon

Tot de la Rapid, Dunărea Călărași i-a mai luat în această vară/toamnă și pe Valentin Alexandru, Alin Cârstocea și Sandro Djuric, jucători la care, de asemenea, giuleștenii au renunțat la finalul sezonului trecut. Alexandru a prins 6 meciuri pentru giuleșteni, doar unul ca titular, Cârstocea a fost utilizat în 7 partide, iar Djuric a evoluat în 17 jocuri și a înscris 2 goluri.

Atacantul Valentin Alexandru e la a treia revenire la Dunărea Călărași.

Pe lângă Alami, Dunărea Călărași i-a mai adus pentru acest sezon de Liga 2 pe: Teodor Caragea (mijlocaș, ex CSM Reșița), Marius Fotescu (atacant, ex Axiopolis și Ripensia), Mădălin Calu (mijlocaș, ex SCM Gloria Buzău), Sorin Sava (mijlocaș, ex Axiopolis), Alexandru Ciucur (mijlocaș, ex UTA), Andrei Mihăiescu (atacant, ex Steaua), Kamil Wiktorshi (fundaș, ex MKS Chojniczanka Chojnice / Polonia), Valentin Alexandru (atacant, ex Rapid), Cristian Bud (atacant, ex Minaur Baia Mare), Codruț Anghel (mijlocaș, ex Dacia Unirea Brăila), Adrian Bedea (mijlocaș, ex Minaur Baia Mare), Robert Candrea (mijlocaș, ex SCM Gloria Buzău), Andrei Rus (fundaș, ex Petrolul), Alin Câstocea (mijlocaș, ex Rapid), Sandro Djuric (mijlocaș, ex Rapid) și Charles Acolatse (fundaș, ex Turris Oltul).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-prinde-echipele-din-top-5-care-joaca-sunt-asu-poli-petrolul-si-dunarea-calarasi-19150611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-a-semnat-cu-cs-mioveni-dupa-despartirea-de-dunarea-calarasi-am-intarit-compartimentul-ofensiv-19150537

Marius ANGHEL 06 Oct. 2020, 11:22 Liga 2
Pe aceeași temă