OFICIAL | Răzvan Horj a fost prezentat de Petrolul. Perioada pe care a semnat a șaptea achiziție din această iarnă a echipei ploieștene

Marius ANGHEL 22 Feb. 2022, 23:19 Liga 2
OFICIAL | Răzvan Horj a fost prezentat de Petrolul. Perioada pe care a semnat a șaptea achiziție din această iarnă a echipei ploieștene

Răzvan Horj (26 de ani) este a șaptea achiziție perfectată în această iarnă de Petrolul și prezentată în mod oficial de clubul lider în Liga 2 după 16 etape desfășurate în actualul sezon.

Fundașul central ajunge la echipa ploieșteană după despărțirea de Gaz Metan Mediaș, a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate și speră să revină în Liga 1 în această vară, competiție în care a mai evoluat pentru CFR Cluj, Viitorul și FC Voluntari.

Răzvan Horj a semnat până în vara anului 2024 cu Petrolul

Horj este unul dintre jucătorii care s-au despărțit la începutul săptămânii trecute de Gaz Metan Mediaș, club din Liga 1 copleșit de probleme financiare. Ieri, luni, fundașul s-a alăturat trupei ploieștene, iar astăzi a semnat contractul.

”Răzvan Horj se alătură „lupilor galbeni”, fundașul central semnând un acord ce se va întinde până la finalul sezonului 2023-2024.

În vârstă de 26 de ani, Horj a jucat ultima dată pentru Gaz Metan Mediaș, bifând opt prezențe în stagiunea în curs a primului eșalon. De-a lungul carierei, noul echipier al formației noastre a mai evoluat pentru CFR Cluj, Viitorul Constanța, FC Voluntari, „U” Cluj sau Minaur Baia Mare, strângând peste 50 de meciuri în Liga 1, și are inclusiv o experiență în prima ligă maghiară, în sezonul 2018-2019, atunci când a îmbrăcat tricoul grupării Ujpest FC.

Bun venit, Răzvan Horj!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

În această iarnă, cu Petrolul au mai semnat: Mihai Velisar (fundaș stânga, Gaz Metan Mediaș), Dragoș Gheorghe (mijlocaș stânga, împrumutat de la Astra), Sebastian Moroz (portar, Astra), Marius Cioiu (mijlocaș dreapta, Academica Clinceni), Vedran Vrhovac (fundaș central, Zeljeznicar Sarajevo) și Alexandru Sabău (fundaș central, FC Brașov).

Mâine, Petrolul l-ar putea legitima și pe Georgi Pashov, fundaș care așteaptă să fie declarat liber de contract de către comisia FRF. Jucătorul bulgar s-a despărțit de Academica Clinceni din cauza restanțelor financiare ale ilfovenilor față de el, iar în toată această perioadă de iarnă s-a pregătit alături de trupa ploieșteană.

  • Hurj nu va fi în lot pentru meciul cu Poli Timișoara, de joi, în timp ce Pashov va fi, în cazul în care va fi declarat liber și Petrolul îl va legitima în timp util.

Petrolul are mulți fundași centrali în lot. Horj a jucat puțin la Gaz Metan

Revenind la achiziționarea lui Răzvan Horj, liderul Ligii 2 a surprins prin această mutare, mai ales că are în lot o mulțime de fundași centrali.

Petrolul îi avea deja ca fundași centrali pe Marian Huja (22 de ani), Bart Meijers (25 de ani) și Viorel Lică (26 de ani), în afară de acesta din urmă ceilalți doi fiind mai tineri decât Horj, iar pe Vedran Vrhovac (23 de ani, Zeljeznicar Sarajevo) și Alexandru Sabău (23 de ani, FC Brașov) i-a adus tot în această iarnă. Mai mult, echipa ploieșteană îl are în lot de o bună perioadă și pe bulgarul Georgi Pashov (31 de ani), care urmează să fie și el legitimat.

Horj a evoluat la Gaz Metan în doar 8 meciuri în acest sezon de Liga 1, timp de 527 de minute.

Foto: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-debuteaza-in-2022-pe-un-teren-unde-n-a-luat-un-punct-in-precedentele-sezoane-nae-constantin-abia-asteapta-meciul-cu-poli-timisoara-putem-face-un-prim-11-bun-sunt-si-un-pic-ingrijo-19220296

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mobilizare-maxima-la-poli-timisoara-pentru-meciul-de-debut-in-2022-cu-liderul-campionatului-nicolae-croitoru-eu-as-incadra-echipa-petrolului-in-randul-celor-de-prima-liga-19220292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-ia-si-ea-un-jucator-plecat-cu-scandal-de-la-gaz-metan-razvan-horj-s-a-alaturat-lotului-echipei-ploiestene-si-ridica-numarul-fundasilor-centrali-pe-care-ii-are-la-dispozitie-nae-constantin-19220266

Marius ANGHEL 22 Feb. 2022, 23:19 Liga 2
Pe aceeași temă