OFICIAL | Rapid s-a despărțit de încă trei jucători în ziua reunirii. Unul dintre ei e dorit de ”FC U” Craiova

Andrei PASCU 10 Aug. 2020, 16:22 Liga 2
OFICIAL | Rapid s-a despărțit de încă trei jucători în ziua reunirii. Unul dintre ei e dorit de ”FC U” Craiova

Rapid a anunțat luni, 10 august, în ziua în care s-a reunit pentru începerea pregătirilor pentru următorul sezon de Liga 2, că a pus pe liber trei jucători. Giuleștenii nu se vor mai baza pe fundașii Alexandru Iacob (31 de ani) și Facundo Mallo (25 de ani) și pe atacantul Brighton Labeau (24 de ani). Astfel, Rapid a ajuns la cinci jucători pe care nu va mai conta, după ce au expirat împrumuturile mijocașului Geani Crețu (20 de ani) și portarului Mihai Popa (19 ani), care s-au întors la Dinamo și Astra.

Rapid: ”În perioada următoare, ne vom despărți și de alți jucători, dar vor fi oficializate și primele sosiri”

În comunicatul emis de Rapid se precizează că vor urma și alte plecări, dar și că vor fi făcute primele anunțuri cu privire la sosiri. Referitor la reunirea lotului, bucureștenii au anunțat că până va fi numit un nou antrenor principal, după plecarea lui Dan Alexa, ședințele de pregătire vor fi coordonate de Ștefan Grigorie.

După plecările lui Geani Crețu și Mihai Popa, jucători ale căror împrumuturi s-au încheiat, Rapid se desparte de alți trei jucători ce au evoluat în alb-vișiniu în sezonul 2019/2020, fundașii Alex Iacob și Facundo Mallo, dar și atacantul Brighton Labeau.

Alex Iacob (31 de ani) și-a încheiat contractul cu Rapid, el fiind unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot, cu 115 meciuri jucate și 15 goluri marcate pentru giuleșteni, în toate cele patru ligi.

Facundo Mallo (25 de ani) a marcat patru goluri în 29 de meciuri, fiind jucătorul din lotul Rapidului cu cele mai multe partide disputate în sezonul trecut.

Brighton Labeau (24 de ani) a punctat doar de trei ori în cele 25 de jocuri, atacantul francez având în palmares și trei pase de gol.

Le mulțumim tuturor și le urăm mult succes în continuare! În perioada următoare, Rapid se va despărți și de alți jucători, dar vor fi oficializate și primele sosiri, urmând a anunța cât de curând și numele noului antrenor al echipei.

Astăzi, se va reuni lotul rapidist, după o pauză de o săptămână, sub comanda lui Ștefan Grigorie, cel care a fost «secundul» lui Dan Alexa în sezonul trecut, dar și fostul antrenor al echipei a doua și a Rapidului U19”, precizează Rapid.

Facunco Mallo poate ajunge la ”FC U” Craiova

În ceea ce-l privește pe Facundo Mallo, acesta ar putea continua în Liga 2, la U Craiova 1948 SA. Din informațiile ProSport, Adrian Mititelu i-a propus uruguayanului un salariu de 5.000 de euro pe lună, cu bani la semnătură și bonus de promovare. Sud-americanul a jucat la Rapid din vara anului trecut, după ce fusese la Dinamo, pentru doar trei meciuri.

Alin Minteuan, principalul favorit pentru preluarea postului de antrenor la Rapid 

Potrivit informațiilor ProSport, antrenorul cu care se discută în aceste zile este Alin Minteuan (43 de ani). Fostul antrenor al CFR-ului a venit la București pentru a negocia cu Victor Angelescu, principalul acționat al grupării giuleștene. Alin Minteuan a discutat în mare secret cu conducerea Rapidului și chiar ar fi mers să cunoască baza academiei clubului săptămâna trecută, vineri.

Din moment ce am discutat, înseamnă că nu mă sperie Liga 2, mai ales că vorbim despre un club care își propune promovarea și nici nu ar trebui să schimb culorile. Mă motivează. Știu că e lupta mare pentru acest post”, a dezvăluit Alin Minteuan pentru ProSport.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-recunoaste-ca-a-fost-sunat-de-angelescu-insa-nu-se-gandeste-sa-preia-rapid-nu-ma-pot-risca-acum-are-insa-doua-propuneri-pentru-conducere-exclusiv-19143484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-alin-minteuan-negocieri-pentru-a-prelua-functia-de-antrenor-la-rapid-nu-ma-sperie-liga-2-19143457

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-achitat-datoria-sa-josl-si-are-liber-la-transferuri-victor-angelescu-despre-noul-antrenor-al-echipei-trebuie-sa-aiba-un-trecut-rapidist-video-19143451

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-rapid-a-anuntat-ca-dan-alexa-nu-mai-este-antrenorul-echipei-ii-multumim-pentru-dedicarea-de-care-a-dat-dovada-cine-va-conduce-antrenamentele-dupa-reunire-19143192

 

Andrei PASCU 10 Aug. 2020, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă