OFICIAL | Rapid i-a prelungit contractul lui Mihai Iosif! Durata înțelegerii și prima reacție a antrenorului

Răzvan STÎNGĂ 14 Apr. 2021, 18:02 Liga 2
OFICIAL | Rapid i-a prelungit contractul lui Mihai Iosif! Durata înțelegerii și prima reacție a antrenorului

Conducerea Rapidului s-a ținut de promisiune și i-a prelungit contractul antrenorului Mihai Iosif. Noua înțelegere este valabilă pentru un an și jumătate.

Vechiul contract dintre cele două părți era scadent la finalul acestui campionat. Datorită rezultatelor bune pe care Iosif le-a realizat cu Rapid după ce a fost numit ”principal”, în ultimele două etape din sezonul regular și primele două confruntări din play-off, oamenii cu factor de decizie nu au mai așteptat și i-au oferit antrenorului noii termeni.

Rapid i-a prelungit contractul lui Mihai Iosif

Rapid a oficializat totul miercuri, iar la semnarea contractului au participat Victor Angelescu, principalul finanțator al clubului, și președintele Daniel Niculae.

”Antrenorul principal al Rapidului, Mihai Iosif, a semnat prelungirea contractului, scadent în această vară, pe o perioadă de un an și jumătate.

Mihai a stat pe banca Rapidului, ca antrenor principal, în zece meciuri, obținând 7 victorii, o remiză și două înfrângeri, fiind secundul lui Nicolae Grigore în alte cinci partide ale acestui sezon.

De asemenea, acesta a mai antrenat la grupele de juniori ale Rapidului, cât și formația secundă a clubului, colaborând din postura de antrenor secund cu Dan Alexa, Daniel Pancu, Constantin Schumacher și Nicolae Grigore.

Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid are o serie de patru victorii consecutive, două în sezonul regular și două în primele etape din Play-Off, urmând ca mâine, de la ora 16:30, să evolueze la Timișoara, împotriva Politehnicii”, se arată pe site-ul giuleștenilor, FC Rapid.

Mihai Iosif a oferit o scurtă reacție după ce și-a pus semnătura pe contract: ”Le mulțumesc celor ce au avut încredere în mine și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a nu-i dezamăgi”.

Mihai Iosif a fost numit în funcția de antrenor principal, după ce Rapid s-a despărțit de Nicolae Grigore. Schimbarea a fost una inspirată, întrucât echipa a început să arate mai bine și s-a reușit accederea în play-off-ul Ligii 2, deși șansele erau foarte mici.

Rapid, victorii pe linie după numirea în funcția de ”principal” a lui Mihai Iosif 

Iosif a dus echipa în grupa pentru promovare, după victoriile obținute cu Dunărea Călărași (4-0) și Metaloglobus (4-2). În primele două etape din play-off s-au obținut aceleași rezultate pozitive, victorii cu FK Csikszereda (1-0) și Dunărea Călărași (4-1).

Rapid e considerată de mulți favorită la promovare acum, lucru recunoscut și de rivalii de la ”FC U” Craiova, Mircea Bornescu și Andrei Ciolacu. De altfel, înaintea startului etapei a 3-a, cele două se aflau pe primele două locuri, la egalitate de puncte, 39. Oltenii au apucat să evolueze în runda a 3-a, câștigând cu 2-1 pe terenul celor de la FK Csikszereda.

Rapid poate menține lupta cap la cap, dacă va trece de ASU Politehnica, la Timișoara, într-un meci care va avea loc joi de la ora 16:30.

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-si-slatina-s-au-anihilat-reciproc-iar-timisorenii-raman-pe-loc-de-baraj-cosmin-petruescu-putea-fi-si-mai-spectaculos-jocul-daca-nu-batea-vantul-19179338

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-esec-rusinos-in-fata-unei-echipe-care-abia-supravietuieste-a-condus-cu-1-0-din-minutul-1-a-avut-avantaj-la-pauza-dar-in-repriza-a-doua-recea-i-a-marcat-trei-goluri-explicatiile-lui-g-19179312

https://liga2.prosport.ro/seria-1/salvarea-de-la-retrogradare-un-obiectiv-greu-de-realizat-pentru-csm-resita-cristian-bobar-recunoaste-sa-fim-realisti-trebuie-sa-speram-la-locul-5-cum-incearca-sa-adoarm-19179271

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Apr. 2021, 18:02 Liga 2
Pe aceeași temă