OFICIAL | Rapid a anunțat când și unde joacă meciul cu Turris Oltul. „Partida se va disputa în nocturnă, în epilogul etapei”

Marius ANGHEL 11 Feb. 2020, 15:24 Campionat
OFICIAL | Rapid a anunțat când și unde joacă meciul cu Turris Oltul.**

Rapid și Turris Oltul știu când vor disputa primul meci oficial din 2020. Cele două echipe care au ca obiectiv promovarea au joc direct în etapa a 22-a a Ligii 2 și urmează să se întâlnească în epilogul rundei a treia a returului, marți, 25 februarie, de la ora 19:00.

Încă de când era în cantonament în Antalya, Daniel Pancu vehicula ca dată de disputare a meciului cu Turris Oltul pentru ziua de luni, 24 februarie, și anunța că Rapid își va desfășura cel puțin primul joc oficial de acasă din 2020 pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari, acolo unde joacă în Liga 1 și FC Voluntari.

Rapid- Turris Oltul se joacă la Voluntari

Locul unde se va juca meciul Rapid – Turris Oltul a rămas același, însă giuleștenii au anunțat astăzi, 11 februarie, că partida cu teleormănenii va încheia etapa a 22-a a Ligii 2. Partida va avea loc pe 25 februarie, într-o zi de marți, de la ora 19:00, deci în nocturnă.

„Rapid va debuta oficial în noul an marți, 25 februarie, în epilogul etapei a XXII-a, împotriva echipei de pe locul 5, Turris Turnu Măgurele.

Partida se va disputa în nocturnă, de la ora 19:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, deoarece gazonul din Regie nu poate fi adus la standardele necesare până la ora jocului.

Biletele pentru partida cu Turris vor fi puse în vânzare începând cu data de 19 februarie, însă până atunci, cei care nu au achiziționat abonamente pentru tot sezonul, pot să-și cumpere abonamentul pentru retur, de pe site-ul bilete.ro”, a anunțat Rapid pe pagina sa de Facebook.

„Eu am transmis clar că vreau un gazon bun, cel puțin pentru primele două meciuri din returul ăsta, cât a mai rămas din el. Eu le-am spus variantele, iar oficialii s-au ocupat, au luat legătura. Cei de la Voluntari, unde gazonul este extraordinar, au rezolvat problema și, cu siguranță, primul joc o să îl jucăm acolo, cu Turris”, a declarat Daniel Pancu la ProSport LIVE. În aceeași emisiune, Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a spus când crede că va fi gata noul stadion Giulești, dar și câți bani a investit până acum în club.

Rapid a început de pe 7 februarie comercializarea abonamentelor pentru meciurile de pe teren propriu din partea a doua a sezonului Ligii 2. Pentru cele opt partide pe care le mai are de disputat „acasă”, fie că e vorba de Regie, stadionul din Voluntari sau oricare altul, conducătorii clubului cer 60 de lei pentru un abonament la Peluza Nord, 100 pentru Tribuna a II-a și 180 pentru Tribuna I.

După 21 de etape, Rapid ocupă locul 3 în Liga 2, cu 35 de puncte, iar Turris Oltul e pe poziția a 5-a, cu 32 de puncte. Bucureștenii au 20 de meciuri disputate, în timp ce teleormănenii au 19.

În tur, Turris Oltul a învins Rapid cu 3-1, la Turnu Măgurele. Echipa teleormăneană are 2-0 la meciuri directe cu giuleștenii, după ce, în sezonul trecut, a câștigat cu 2-0, în Giulește, într-un joc ce a contat pentru Cupa României.

Până acum, FRF nu a anunțat oficial programul etapei a 22-a, prima din 2020 a campionatului Ligii 2. Sezonul se va relua de pe 21 sau 22 februarie, dacă vremea va permite.

Marius ANGHEL 11 Feb. 2020, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă