OFICIAL | Ionel Ganea a revenit la Dunărea Călărași, acum ca director tehnic. Reacția fostului internațional după ce a semnat contractul

Marius ANGHEL 16 Sep. 2020, 13:28 Liga 2
OFICIAL | Ionel Ganea a revenit la Dunărea Călărași, acum ca director tehnic. Reacția fostului internațional după ce a semnat contractul

Ionel Ganea (47 de ani) a revenit la Dunărea Călărași, de această dată în postura de director tehnic, după ce în trecut a avut funcția de antrenor principal, în care reușea să promoveze echipa din Liga a 3-a în Liga 2. Fostul atacant al naționalei a semnat un contract valabil pe doi ani și oferă o primă reacție după numirea sa la trupa de pe malul Borcei.

Revenirea lui Ganea la Dunărea Călărași a fost anunțată de Liga2.ro de ieri. Acesta a mai activat la echipa din Călărași în calitate de antrenor principal în perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016, când reușea promovarea în Liga 2. A plecat după o ceartă cu fosta conducere, acuzând faptul că ”banii se duc prin alte părți, numai la fotbal nu”.

?️ Bine ai revenit, Ionel Ganea! ?
✅
A promovat Dunărea Călărași în sezonul 2014-2015 după 20 de ani de absență a echipei noastre din eșalonul secund.

Ionel Ganea revine la formația noastră în calitate de director – tehnic pe următorii doi ani!”, a anunțat Dunărea Călărași pe pagina sa de Facebook.

Ionel Ganea: ”Am acceptat cu plăcere să revin la Călărași”

Ca antrenor, Ionel Ganea a pregătit echipele Dinamo II, Rapid Ghidighici (Republica Moldova), ”U” Cluj, Rapid, Dunărea Călărași, FC Voluntari, ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara, pe această din urmă conducând-o în perioada iunie 2018 – august 2018. De atunci a fost liber de contract.

”Am acceptat cu plăcere să revin la Călărași. M-am simțit bine la Dunărea și mă bucur de faptul că i-am făcut pe mulți călărășeni fericiți. Sunt convins că vom face treabă bună împreună!”, a spus Ionel Ganea după ce a revenit la Dunărea.

Următorul meci al Dunării e cu Petrolul, peste 10 zile

Ganea va lucra cu antrenorul Cristian Pustai (55 de ani) și stafful său și va avea rolul de director tehnic la Dunărea, iar obiectivul acestora este promovarea în Liga 1.

Dunărea Călărași vine după o înfrângere înregistrată sâmbătă, în etapa a 3-a a Ligii 2, 1-2 la Severin cu ”FC U” Craiova, cu gol primit în minutul 90+4. Anterior, în primele două etape, Dunărea câștigase cu 1-0 la CSM Slatina și cu 3-0, pe teren propriu, cu Fotbal Comuna Recea.

În etapa a 4-a, Dunărea Călărași stă, iar în etapa a 6-a joacă sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 18:45, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, cu Petrolul. În clasament, Dunărea ocupă locul 6, cu șase puncte, câte au și Petrolul, Farul și Viitorul Pandurii.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionel-ganea-revine-la-dunarea-calarasi-de-aceasta-data-nu-va-fi-antrenor-principal-19148159

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-achizitii-pentru-dunarea-calarasi-ambii-jucatori-au-debutat-in-meciul-pierdut-cu-fc-u-craiova-19147993

Marius ANGHEL 16 Sep. 2020, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă