OFICIAL | Ianis Zicu a semnat contractul de antrenor cu Unirea Constanța! Jucătorii foști la Farul pe care îi are în lot

Marius ANGHEL 19 Jul. 2021, 15:33 Liga 2
OFICIAL | Ianis Zicu a semnat contractul de antrenor cu Unirea Constanța! Jucătorii foști la Farul pe care îi are în lot

Ianis Zicu (37 de ani) este, oficial, începând de astăzi, 19 iulie 2021, antrenorul echipei Unirea Constanța, fosta SSC Farul Constanța, formație care va evolua în Liga 2 pe locul fostului club al lui Ciprian Marica.

Zicu se află la a doua experiență ca antrenor principal la o echipă de seniori, după ce în ultimii doi ani a condus în Liga 2 Farul, în perioada iulie 2019 – iunie 2021. Fostul mijlocaș a semnat un contract valabil pe un sezon cu Unirea, cu drept de prelungire.

Ianis Zicu a semnat contractul cu Unirea Constanța

La Unirea Constanța, echipă care de săptămâna trecută este în cantonament la Poiana Brașov și care își va disputa meciurile de pe teren propriu la Techirghiol, Ianis Zicu va continua colaborarea în stafful tehnic cu George Galamaz, Daniel Florea și Bogdan Alesandru, foști director sportiv, antrenor secund, respectiv delegat la Farul.

Ca antrenor de portari va fi George Bordean.

”Ianis Zicu este antrenorul nostru!
Fostul internațional a semnat astăzi contractul în cantonamentul echipei de la Poiana Brașov, alături de directorul sportiv al clubului nostru, George Galamaz.
Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a pregătit în ultimele două sezoane pe FC Farul.
Din staff-ul tehnic mai fac parte Daniel Florea (antrenor secund), Bogdan Alesandru (delegat) și George Bordean (antrenor cu portarii).
Mult succes, Ianis!”, a transmis Unirea Constanța.

Mai mulți jucători de la Farul continuă cu Zicu la Unirea Constanța. Cioinac și Căruță, printre noutăți

În afară de colaboratorii din stafful tehnic, Ianis Zicu se va baza la Unirea Constanța și pe mai mulți jucători pe care i-a avut la dispoziție la Farul.

Robert Băjan, Marius Leca, Ionuț Ursu, Iulian Carabela, Liviu Mihai, Alexandru Nicola, Ilie Damașcan sau Cosmin Zamfir sunt jucători care au fost în lotul Farului sub comanda lui Zicu și acum sunt la noua echipă din Constanța.

Tot la Unirea Constanța în lot sunt și Iulian Anca-Trip (portar, ex ”U” Cluj), Nicușor Grecu (portar, ex CSM Slatina), Alexandru Costache (portar, ex Concordia Chiajna), Bogdan Vișan (fundaș, ex SCM Zalău), Darius Mureșan (fundaș, ex Aerostar Bacău), Ionuț Cioinac (mijlocaș, ex ASU Poli) sau Robert Căruță (mijlocaș, ex Dacia Unirea Brăila).

În această perioadă, noua echipă din Constanța este prezentă într-un stagiu de pregătire la Poiana Brașov, iar până acum a disputat două meciuri amicale, ambele desfășurate săptămâna trecută. Pe primul l-a cedat cu 0-2 cu Unirea Slobozia, iar pe al doilea l-a câștigat cu 4-0 cu trupa de liga a patra Olimpic Zărnești. Cantonamentul se încheie la finalul acestei săptămâni.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-este-unirea-constanta-echipa-care-ii-ia-locul-farului-in-liga-2-cum-se-prezinta-clubul-unde-va-juca-acasa-publicul-tinta-si-sigla-pe-care-jucatorii-o-vor-purta-pe-piept-19192389

Marius ANGHEL 19 Jul. 2021, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă