OFICIAL | Hamza Younes va juca din nou în Liga 2. A semnat cu Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 25 Feb. 2021, 15:28 Liga 2
OFICIAL | Hamza Younes va juca din nou în Liga 2. A semnat cu Concordia Chiajna

Hamza Younes (34 de ai) a revenit în fotbalul românesc și va evolua tot în Liga 2, unde jucase și ultima dată. De această dată nu s-a întors la Petrolul, clubul unde a avut cele mai bune evoluții din cariera sa, în prima perioadă a colaborării cu clubul din Ploiești, ci a semnat cu Concordia Chiajna, formație la care a mai fost în trecut, dar pentru care nu a apucat să joace în niciun meci.

Liber de contract după ce ultima dată a jucat în Grecia, la AE Larisa, Hamza Younes s-a întors în România, de unde este soția sa, o ploieșteancă, și a fost chemat la negocieri de Concordia Chiajna. Prima întâlnire a avut loc marți, iar două zile mai târziu, astăzi, cele două părți au ajuns la un acord.

Hamza Younes a semnat cu Concordia Chiajna

Atacantul tunisian a semnat un contract cu Concordia Chiajna valabil până vara viitoare, în 2022, și va face cuplu în atac cu un alt fost jucător important din Liga 1, Azdren Llullaku.

”YOUNES HAMZA, va îmbraca, din nou, tricoul “vulturilor verzi”!
Atacantul a semnat, astăzi, un acord cu CS CONCORDIA CHIAJNA, valabil până la data de 30.06.2022.
In cariera lui atacantul tunisian a mai evoluat pentru formatiile Petrolul Ploiesti, Ludogorets Razgrad sau AE Larissa. Younes Hamza are in palmares castigarea Cupei Romaniei cu Petrolul Ploiesti, Cupa Tunisiei cu Club Sportif Sfaxien și Campionatul Bulgariei și Supercupa Bulgariei cu Ludogoreț Razgrad.
Ajuns la vârsta de 33 de ani, Younes Hamza a mai evoluat pentru Concordia Chiajna in perioada februarie 2016 – iulie 2016.
Bine ai revenit, Younes Hamza!”, a anunțat, oficial, Concordia Chiajna, acordul cu Hamza Younes.

Hamza Younes, alături de Cristian Bălașa, directorul sportiv al Concordiei Chiajna. Foto: Concordia Chiajna
Hamza Younes, alături de Cristian Bălașa, directorul sportiv al Concordiei Chiajna. Foto: Concordia Chiajna

Younes a mai trecut de pe Concordia Chiajna, în 2016, însă n-a apucat să joace și a plecat în Grecia

Younes s-a despărțit de Petrolul anul trecut, în luna octombrie, după ce evoluțiile la echipa la care s-a remarcat în trecut nu au mai fost la același nivel, iar echipa ratase promovarea. Conducerea nu l-a mai dorit în lot și i-a propus rezilierea amiabilă și pentru că avea un salariu mare, cum nici mulți jucători din Liga 1 nu aveau.

În a doua perioadă petrecută la Petrolul a prins 15 meciuri în Liga 2, fără să înscrie, și trei prezențe în Cupa României, în care a marcat de două ori. În perioada 2012/2014, Hamza Younes juca pentru Petrolul în 52 de meciuri de Liga 1 și înscria 34 de goluri. Ulterior pleca la Botev Plovdiv (Bulgaria), iar mai apoi juca și pentru Ludogorets (Bulgaria), Tractor Tabriz (Iran), Xanthi (Grecia), BB Erzurumspor (Turcia), Al Ahli (Qatar) și Aris Salonic (Grecia).

După a doua plecare de la formația din Ploiești a semnat cu formația din primă ligă elenă AE Larisa, unde a reușit să marcheze un singur gol în șapte meciuri în care a fost trimis pe teren, în cele 214 minute.

În vara lui 2016, Hamza Younes ajungea la Concordia Chiajna, era și prezentat oficial de președintele Cristian Tănase, însă tunisianul nu evolua niciun meci pentru ilfoveni, din cauza problemelor pe care le-a avut cu actele, permisul de ședere. Ulterior ajungea la Xanthi, în Grecia.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/hamza-younes-isi-negociaza-revenirea-in-romania-atacantul-tunisian-in-tatonari-cu-un-club-din-liga-2-19170970

Marius ANGHEL 25 Feb. 2021, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă