OFICIAL | Ripensia a confirmat despărțirea de Alexandru Pelici. E a doua echipă din Liga 2 care își schimbă antrenorul în această săptămână

Anda DELIU 30 May. 2020, 10:51 Liga 2
OFICIAL | Ripensia a confirmat despărțirea de Alexandru Pelici. E a doua echipă din Liga 2 care își schimbă antrenorul în această săptămână

Oficial, Ripensia și Alexandru Pelici nu vor mai continua împreună. Dintre ”versiunile” din declarațiile luate de Liga2.ro de la Dumitru Mihu și antrenor, cea a președintelui-finanțator s-a dovedit a fi cea reală, în timp ce Pelici vorbea de un răgaz de timp de câteva zile.

Pentru materialul cu declarațiile, Liga2.ro a avut de așteptat ore bune până vineri seara târziu, când la apelurile reporterului au revenit, în prima fază, Alexandru Pelici, iar apoi Dumitru Mihu. Ei bine, iată că pentru a anunța oficial despărțirea, timpul nu a mai fost o problemă și, brusc, toată lumea a știut deodata ce a vrut.

”În urmă cu puțin timp, clubul nostru s-a despărțit, pe cale amiabilă, de antrenorul Alexandru Pelici, care preluase banca tehnică încă din toamna lui 2017. Noi îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Ripensia de-a lungul acestor sezoane și pentru devotamentul său! Îi dorim mult succes pe mai departe în carieră!”, se arată pe site-ul clubului, într-un material pe cât de scurt, pe atât de matinal de sâmbătă.

”Am nevoie de un Arsene Wenger, de un constructor. De doi ani îl tot caut”, spunea Dumitru Mihu.

Pelici rămâne tot în Banat?

Având în vedere faptul că lucrurile se petrec mult mai repede și mai clar decât oficialii și cei implicați o declară în presă, e foarte probabil ca în cursul zilei de azi sau foarte curând, Pelici să semneze deja cu o nouă echipă. Unele voci din Timișoara, dar și din Reșița, spun că antrenorul va merge în Valea Domanului, în locul lui Dorinel Munteanu. Rămâne de văzut dacă reșițenii îl vor avea pe Alexandru Pelici ca variantă finală.

”Cât despre sezonul viitor, va trebui foarte repede să ne gândim la un antrenor care își dorește să lucreze în Valea Domanului. Vom schimba puțin strategia, nu va mai fi pe teren scurt, ci pe termen lung sau mediu”, spunea, la Radio Reșița, președintele Cristian Bobar după anunțul despărțirii de Dorinel Munteanu.

Fost jucător la Progresul Timișoara, Poli Timișoara, CSM Reșița și Unirea Alba Iulia, Alexandru Pelici a antrenat echipele Unirea Alba Iulia, CSM Reșița, Forex Brașov, Arieșul Turda, FCM Reșița, Voința Siviu, FCM Târgu Mureș, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Brașov, FC Bihor, CS Mioveni, FC Hermannstadt și Ripensia Timișoara. Pe Ripensia, prima echipă din orașul natal pe care a condus-o, a preluat-o în noiembrie 2018. În sezonul trecut a terminat pe locul 13 din 20 în Liga 2, iar în această ediție ”înghețată” după 24 de etape din cauza pandemiei de COVID-19 a încheiat tot pe locul 13 cu Ripensia.

Anda DELIU 30 May. 2020, 10:51 Liga 2
Pe aceeași temă