OFICIAL | Deivydas Matulevicius revine în fotbalul românesc. A semnat cu CSM Reșița

Marius ANGHEL 11 Jun. 2020, 20:36 Liga 2
OFICIAL | Deivydas Matulevicius revine în fotbalul românesc. A semnat cu CSM Reșița

CSM Reșița a perfectat primul transfer în mandatul lui Alexandru Pelici, pentru noua ediție a campionatului Liga 2, 2020/2021. Atacantul lituanian Deivydas Matulevicius (31 de ani), ultima dată la echipa din Irlanda de Nord Glentoran, a semnat un contract pe un an cu trupa din Valea Domanului.

Matulevicius revine în România, la CSM Reșița

Matulevicius revine, astfel, în România, unde a mai jucat pentru Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani și Rapid, pentru primele două în Liga 1, iar pentru giuleșteni în Liga a 3-a. De Rapid s-a despărțit după ce echipa a promovat în Liga 2, în vara trecută.

În cariera sa, Deivydas Matulevicius, care are 33 de meciuri și 5 goluri la echipa națională a Lituaniei, a jucat la Interas-AE Visaginas, FC Vilnius (ambele din Lituania), Odra Wodzislaw (Polonia), Zalgiris Vilnius (Lituania), KS Cracovia (Polonia), Pandurii Târgu Jiu (România), Tobol (Kazakhstan), FC Botoșani (România), Royal Excel Mouscron (Belgia), Hibernian (Scoția), KuPS, KuFu-98 (ambele din Finlanda), Rapid (România), Kauno Zalgiris (Finlanda) și Glentoran (Irlanda de Nord). La această echipă din urmă, la care s-a transferat la începutul lunii februarie 2020, a apucat să joace doar 66 de minute în trei meciuri, de fiecare dată începând ca titular și fiind schimbat.

”Bine ai venit Deivydas Matulevičius!
Jucător al naționalei Lituaniei și jucător cu un palmares bogat, trecut pe la echipe precum FC Vilnius, Zalgiris Vilnius, KS Cracovia, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani, Royal Mouscron, FC Hibernian, Rapid București.
Ultimul meci pentru naționala Lituaniei a fost în meciul Lituania – Nouă Zeelandă, meci amical.
Pe această cale îți dorim mult succes în Valea Domanului!”, a anunțat CSM Reșița pe pagina sa de Facebook.

Cristian Bobar: ”În proporție de 80 la sută va rămâne nucleul actual”

În afară de Matulevicius, CSM Reșița a semnat prelungirea și cu alți jucători.

”Până acum am prelungit cu Astafei, Buș, Danci, Breșneni, Zimmermann. În proporție de 80 la sută va rămâne nucleul actual”, a spus, pentru Liga2.ro, președintele CSM Reșița, Cristian Bobar.

Noul antrenor Alexandru Pelici și-a stabilit stafful tehnic cu care va colabora la CSM Reșița.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-alexandru-pelici-este-noul-antrenor-al-echipei-csm-resita-banatenii-confirma-liga2-ro-19134641

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-revine-cu-bucurie-la-resita-prima-sa-reactie-dupa-numirea-ca-antrenor-la-csm-sper-sa-retraim-clipele-frumoase-de-altadata-sa-indraznim-sa-visam-mai-mult-de-ce-nu-sa-ne-b-19134756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-si-a-stabilit-stafful-tehnic-la-csm-resita-unul-dintre-secunzi-a-fost-antrenor-principal-in-liga-3-si-va-avea-si-alta-functie-in-cadrul-clubului-19135382

Marius ANGHEL 11 Jun. 2020, 20:36 Liga 2
Pe aceeași temă