OFICIAL | Sportul Snagov a anunțat despărțirea de antrenorul Laurențiu Tudor. Cine va asigura interimarul în ultimul meci din 2019

Marius ANGHEL 02 Dec. 2019, 16:33 Campionat

Sportul Snagov a anunțat, luni, în mod oficial, despărțirea de antrenorul Laurențiu Tudor (43 de ani) și a doi dintre oamenii din stafftul tehnic. „Doctorul” plecase de la echipa ilfoveană de două săptămâni, așa cum a anunțat Liga2.ro. La ultimul meci din acest an, interimarul va fi asigurat de antrenorul cu portari Răzvan Ciodar, cel care a dat indicații și la meciul de sâmbăta trecută, cu Viitorul Pandurii, pierdut cu 2-5.

Laurențiu Tudor și stafful său au condus Sportul Snagov opt etape

Laurențiu Tudor sau stafful său au condus Sportul Snagov opt etape, începând cu runda a 11-a și încheiind cu a 18-a. Personal, Tudor a dat indicații doar în trei jocuri, cele din etapele 15 (3-2 cu Rapid), 16 (0-2 cu Concordia Chiajna) și 17 (2-3 cu Turris Oltul). În celelalte a dat indicații de pe bancă secundul Valentin Ivan.

În etapa a 19-a, cu CSM Reșița (scor 3-3), nimeni din stafful lui Tudor nu a condus echipa, deși pe foaia de joc a fost trecut Laurențiu Tudor. Arbitrii sau observatorii n-au băgat însă de seamă această eroare.

„Mulțumim staff-ului format din Laurențiu Tudor, Valentin Ivan și Robert Barbu!

Clubul Sportul Snagov anunță despărțirea de cei trei antrenori. Suntem recunoscători pentru aportul adus echipei și realizările avute la Snagov. Le dorim mult succes în continuare!

La ultimul meci din acest an, cel cu FC Argeș, pe banca tehnică va sta antrenorul cu portarii Răzvan Ciodar, urmând să anunțăm în cel mai scurt timp și numele celorlalți componenți din staff-ul care va pregăti echipa în returul Ligii 2″, a anunțat Sportul Snagov.

Răzvan Ciodar a fost cel care a condus echipa de pe margine și la meciul din weekendul trecut, înfrângerea cu 2-5 de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.


Laurențiu Tudor și stafful său la Sportul Snagov: Robert Ion (preparator fizic), Valentin Ivan (antrenor secund), Laurențiu Tudor (antrenor principal), Robert Barbu (antrenor portari). Dintre cei patru, doar Robert Ion va rămâne la echipă.

Antrenorii care au condus Sportul Snagov în acest sezon: Valeriu Răchită (1-4), Viorel Dumitrescu (antrenorul cu portari din stafful lui Răchită)(5-10), Valentin Ivan (antrenorul secund din stafful lui Tudor)(11-14, 18), Laurențiu Tudor (15-17), (19) și Răzvan Ciodar (20).

Sportul Snagov ocupă locul 18 în clasamentul Ligii 2, penultimul, cu doar 9 puncte, fiind la 13 puncte de prima clasată deasupra locurilor retrogradabile. Echipa ilfoveană are cea mai slabă defensivă din campionat, cu 49 de goluri încasate în 19 jocuri, peste ultima clasată Pandurii, care are 40 de goluri primite.

În ultima etapă din acest an, a doua a returului, Sportul Snagov joacă vineri, de la ora 18:00, la Pitești, cu Campionii FC Argeș (locul 6 cu 30 de puncte).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Sportul Snagov

Marius ANGHEL 02 Dec. 2019, 16:33 Campionat
Pe aceeași temă