OFICIAL | CS Mioveni l-a demis pe Marius Stoica și l-a adus pe Claudiu Niculescu. Funcția pe care o are fostul dinamovist

Conducerea CS Mioveni a confirmat, luni, printr-un comunicat, demiterea antrenorului Marius Stoica (50 de ani) de pe banca primei echipe a clubului și numirea în locul lui a lui Claudiu Niculescu (43 de ani). Fostul atacant va reveni, astfel, la echipa argeșeană, însă acum va avea funcția de director tehnic. 

Startul modest din acest an al echipei CS Mioveni, cu o înfrângerea pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (scor 0-2) și egalul înregistrat ieri, la Pitești, cu rivala Campionii FC Argeș (scor 1-1), a determinat conducerea clubului să-l dea jos de pe banca tehnică pe Marius Stoica, cel care conducea echipa din sezonul trecut, din mai 2019.

Stoica va rămâne, totuși, în cadrul clubului, dar nu la prima echipă. Acesta e îndepărtat, astfel, pentru a treia oară din funcția de antrenor al primei echipe a Mioveniului, după ce a mai condus-o în perioadele martie-iulie 2014 și octombrie 2015-aprilie 2016.

În locul său va fi numit ca director tehnic Claudiu Niculescu, care a mai fost în discuții cu șefii clubului din Mioveni atât în vara trecută, cât și în iarna aceasta. Fostul dinamovist revine astfel la CS Mioveni, unde a mai antrenat în Liga 2, în perioada iulie 2014 – octombrie 2015, atunci când era demis și înlocuit chiar de Marius Stoica, cel pe care îl schimbă acum.

Niculescu își intră din drepturi chiar de astăzi, când va conduce antrenamentul de după-amiază. Obiectivul său este să promoveze echipa în Liga 1 la finalul acestui sezon.


Dumitru Olteanu, președintele CS Mioveni, și Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni, într-o conferință de presă de prezentare la echipa galben-verde a lui Vasile Buhăescu, acum jucător la Campionii FC Argeș

Iată comunicatul CS Mioveni:

„În urma rezultatelor înregistrate de echipa noastră de fotbal în acest an, conducerea clubului a decis să întărească banca tehnică. Astfel, Claudiu Niculescu a fost numit în funcția de director tehnic al CS Mioveni, acesta urmând să răspundă de rezultatele echipei de fotbal.

Antrenorul Marius Stoica va rămâne în continuare în corpul tehnic al antrenorilor de fotbal, de la CS Mioveni.”

În acest moment, după 23 de etape, CS Mioveni ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 38 de puncte, cu nouă mai puțin decât liderul UTA și cu unul mai mult ca Rapid, ocupanta poziție a 3-a. În următoarea rundă, CS Mioveni joacă pe teren propriu, vineri, de la ora 17:30, cu SCM Gloria Buzău.

Articol scris de Marius ANGHEL

 

Pe aceeași temă