OFICIAL | Armando Vajushi și Cezar Lungu continuă și ei cu Petrolul! Cătălin Grigore revine pentru a treia oară ca antrenor la echipa ploieșteană

Marius ANGHEL 14 Aug. 2020, 15:26 Liga 2

Petrolul a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu portarul Cezar Lungu și mijlocașul Armando Vajushi. În plus, trupa preluată de curând de Viorel Moldovan și-a completat stafful tehnic cu antrenorul de portari Cătălin Grigore, care revine la echipa ploieșteană, unde a mai fost de două ori în această postură.

Cezar Lungu și Armando Vajushi și-au prelungit și ei contractele cu Petrolul

Prezent încă de la reunirea echipei pentru pregătirea noului sezon de Liga 2, ediția 2020/2021, Cezar Lungu a acceptat condițiile de prelungire a contractului cu Petrolul și va continua în galben-albastru și în sezonul următor.

La fel se va întâmpla și cu mijlocașul Armando Vajushi, unul dintre jucătorii străini rămași la echipă din lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut.

Lungu a apucat să joace pentru Petrolul în nouă meciuri (opt în campionat) în sezonul trecut. Vajushi a fost achiziționat de echipa ploieșteană în iarnă, însă din cauza pandemiei nu a apucat să joace decât două meciuri, însă a marcat un gol. Chiar și așa, albanezul i-a impresionat pe conducători, cât și pe suporteri cu calitățile sale fotbalistice.

”Doi dintre componenții lotului din stagiunea trecută, mijlocașul Armando Vajushi și portarul Cezar Lungu, vor îmbrăca tricoul „galben-albaștrilor” și în sezonul viitorul. Cei doi au ajuns la un acord cu oficialii clubului nostru, semnând, astfel, noile angajamente, valabile până la finalul campionatului 2020-2021.

Armando Vajushi (28 ani) a ajuns la Petrolul la începutul acestui an, însă, din cauza unei accidentări și, mai apoi, a problemelor cauzate de pandemia de COVID-19 a debutat pentru „lupi” în finalul fazei play-off, bifând două apariții și un gol marcat.

La rândul său, Cezar Lungu evoluează pentru FC Petrolul din februarie 2019, adunând, până acum, 22 de prezențe pentru „gazari”.

Mult succes, Armando și Cezar!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

De curând, Petrolul a anunțat că l-a împrumutat pe atacantul Serge Ekollo pentru încă un sezon de la Astra, dar că în lot a revenit și fundașul Andrei Rus, ultima dată cedat la UTA.

Contracte noi au semnat și portarul Paul Cristian Cernat și mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron, ambii născuți în 2003.

Cătălin Grigore revine ca antrenor de portari la Petrolul

Altfel, Petrolului, care în această săptămână se află într-un mini-stagiu centralizat pe plan local, i s-a alăturat și Cătălin Grigore, care va fi antrenor cu portarii. Acesta va fi la al treilea mandat la echipa ploieșteană.

”Cătălin Grigore va completa stafful „lupilor”

Echipa tehnică a petroliștilor va fi întregita de către Cătălin Grigore, cel care va fi responsabil cu pregătirea portarilor.

Fost goalkeeper al „galben-albaștrilor”, în perioada 2000-2002, Grigore (42 ani) a mai îndeplinit, în două randuri, rolul de antrenor pentru portari la FC Petrolul Ploiești, prima dată în perioada 2013-2016, iar mai apoi în stagiunea 2017-2018.

După cum se știe, din stafful lui Viorel Moldovan mai fac parte Francisc Dican (antrenor secund) și Stelian Isac (preparator fizic).

Bun (re)venit, Cătălin Grigore!”, a mai transmis Petrolul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-intrat-in-cantonament-lupii-au-perfectat-primele-doua-noi-achizitii-si-i-au-readus-in-lot-pe-ekollo-si-rus-19143661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-nu-l-mai-vrea-pe-hamza-younes-cand-ratezi-o-promovare-si-aportul-a-fost-aproape-de-zero-cred-ca-trebuie-sa-ne-despartim-situatia-lui-marinescu-cine-mai-are-contract-cui-19143555

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noua-editie-a-ligii-2-va-avea-un-format-inedit-aprobat-de-majoritatea-cluburilor-in-sezonul-regulat-se-joaca-doar-turul-apoi-se-intra-in-play-off-si-doua-grupe-de-play-out-cum-se-decid-promovatele-19144054

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-se-intareste-de-la-petrolul-meza-colli-si-gabriel-deac-au-ajuns-sub-comanda-lui-ionut-badea-pitestenii-au-sase-noutati-in-total-si-au-anuntat-si-primii-patru-jucatori-de-ca-19143617

Marius ANGHEL 14 Aug. 2020, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă