CS Comunal Șelimbăr se întoarce acasă în curând! Proiectul de 1.8 milioane de euro e aproape gata. Cornel Stănilă: ”E dorința noastră cea mai arzătoare, comunitatea vrea să vadă meciuri de Liga 2”

Andrei PASCU 12 Oct. 2021, 18:06 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr se întoarce acasă în curând! Proiectul de 1.8 milioane de euro e aproape gata. Cornel Stănilă: ”E dorința noastră cea mai arzătoare, comunitatea vrea să vadă meciuri de Liga 2”

CS Comunal Șelimbăr nu joacă pe arena din localitate meciurile din Liga 2, de pe teren propriu. Stadionul se află în plin proces de modernizare, iar conducerea a decis să meargă la Avrig. Se dorește cât mai repede revenirea la Șelimbăr, iar potrivit ultimelor informații, evenimentul se va produce din 2022.

Cornel Stănilă: ”Avem o comunitate care vrea să vadă fotbal de Liga 2”

Conform directorului general al clubului, Cornel Stănilă, termenul de finalizare a lucrărilor este sfârșitul acestui an. Teoretic, dacă lucrările se vor desfășura conform planului de pe hârtie, atunci CS Comunal Șelimbăr va disputa primul meci acasă începând cu prima etapă de pe teren propriu, din 2022.

De proiect se ocupă Compania Națională de Investiții, care și-a dat acordul pentru demersurile de infrastructură de la Șelimbăr încă din vara anului trecut. Proiectul cuprinde construirea unei baze sportive în ansamblu, care valorează peste 1.8 milioane de euro.

”Este dorința cea mai arzătoare, să revenim la Șelimbăr. Ne antrenăm la Șelimbăr, la o bază. Stadionul e în curs de modernizare, lucrările au ca termen de finalizare 31 decembrie. Se fac prin CNI, sperăm ca din ianuarie să venim acasă, pentru că e foarte important pentru Șelimbăr.

Oamenii așteaptă acest lucru, e o comunitate care vrea să vadă fotbal de Liga 2”, a declarat conducătorul clubului din Șelimbăr, pentru Metropola TV.

CS Comunal Șelimbăr nu are probleme cu banii 

Cornel Stănilă a oferit informații și cu privire la situația financiară a echipei, precizând că totul e în ordine și că nu există întârzieri ale plăților salariale sau a bonusurilor către jucători și stafful tehnic.

La nivelul Ligii a 2-a, Șelimbăr își face un nume prin faptul că asigură o liniște financiară. O să facem acum plata cu o săptămână înainte de termen. Suntem cu banii la zi, suntem cu primele la zi. Avem condiții optime de antrenament, avem un staff foarte bun, avem un grup de jucători bun și rezultatele vor apărea”, a mai precizat conducătorul.

Așteptările erau mai mari în prima jumătate a sezonului de Liga 2 

Referitor la evoluția echipei de până acum, Cornel Stănilă a afirmat că se aștepta să aibă mai multe puncte, dat fiind faptul că a avut un calendar, din punctul său de vedere, destul de ușor, comparativ cu ce urmează. CS Comunal Șelimbăr va întâlni echipe care vor promovarea la finalul acestui sezon.

Ne așteptam la ceva mai mult, la o clasare mai bună, să avem mai multe puncte. În momentul acesta, cred că orice echipă vrea să facă puncte. Am avut o serie de meciuri cu echipe care s-au aflat la mijlocul clasamentului și în partea de jos a clasamentului, iar pentru noi, începând cu meciul cu Petrolul, va începe seria meciurilor cu primele șase clasate.

Suntem încrezători că vom obține, mai ales având exemplul meciului cu Steaua, ceva puncte. Urmează un meci important (n.r. – cu Concordia Chiajna), o să-l tratăm cum le-am tratat și pe precedentele, la victorie. La fel cum vom încerca în toate meciurile pentru că e unul din principiile după care clubul nostru se ghidează, acela de a juca fiecare meci la victorie.

Suntem un club în formare, plecând de la infrastructură, plecând de la academie la echipa mare, unde vom încerca mereu să creștem”, a mai declarat Cornel Stănilă.

CS Comunal Șelimbăr, fără victorie în ultimele trei meciuri de Liga 2

CS Comunal Șelimbăr e pe locul 11 în Liga 2, cu 11 puncte, în urma a trei victorii, două egaluri și patru eșecuri. Nou-promovata nu a reușit să câștige în ultimele trei etape, înregistrând două egaluri (0-0 cu Steaua și 1-1 cu Astra) și un eșec (0-3 cu Petrolul).

În etapa a 10-a a Ligii a 2-a, CS Comunal Șelimbăr va juca acasă, cu Concordia Chiajna, locul 2 în clasament, cu 23 de puncte, la un singur punct de liderul Petrolul.

Foto: Răzvan Păsărică și Valentin Macrea/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-cristian-pustai-sarbatorit-la-merei-de-fc-buzau-surpriza-facuta-antrenorului-si-mesajul-acestuia-la-aniversarea-a-54-de-ani-19205020

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-explica-cum-a-ajuns-la-varianta-andrei-santa-antrenor-la-fc-brasov-ce-a-discutat-cu-primarul-si-consilierii-locali-si-sagetile-trimise-catre-ilie-stan-nu-a-vrut-sa-fie-manage-19205018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-si-a-stabilit-obiectivul-pentru-urmatorul-calup-de-patru-meciuri-macar-10-puncte-19205015

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tricolorii-u20-au-plecat-cu-poarta-plina-din-germania-dar-erorile-de-arbitraj-au-influentat-decisiv-scorul-cinci-din-opt-fotbalisti-convocati-de-bogdan-lobont-din-ligile-inferioare-utilizati-19205000

 

Andrei PASCU 12 Oct. 2021, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă