Nicolae Grigore a renunțat la încă un jucător. Ultimul plecat de la Rapid

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 10:02 Liga 2
Nicolae Grigore a renunțat la încă un jucător. Ultimul plecat de la Rapid

Rapid mărește numărul jucătorilor de care se desparte în această iarnă. Oficial, acesta a ajuns la cinci, după ce ultimul component al lotului la care s-a renunțat este Alin Fică. Mijlocașul de 19 ani fusese împrumutat de la CFR Cluj la finalul lunii august 2020.

Fică a evoluat în weekendul trecut în a doua repriză a amicalului cu AFC Odorheiu Secuiesc, câștigat de giuleșteni cu 4-1, joc după care antrenorul Nicolae Grigore a tras primele concluzii după aproape o săptămână de pregătire. Din calculele sale n-a mai intrat jucătorul împrumutat de la CFR Cluj, astfel că acesta a fost trimis înapoi la clubul de care aparține.

Alin Fică nu mai continuă cu Rapid

Pentru Rapid, Alin Fică apucase să joace în această primă parte a sezonului în șapte meciuri, în care a strâns doar 186 de minute pe teren, fiindcă de șase ori a intrat din postura de rezervă. A mai prins un joc în Cupa României și altele trei pentru Rapid 2, în Liga 3.

”Rapid se desparte de mijlocașul Alin Fică (19 ani), cel care a fost împrumutat în ultimele șase luni de la CFR Cluj.
Mulțumim, Alin! Multă baftă în continuare!
Liga 1 – 7 meciuri / 1 assist Rapid (186 de minute)
Cupa României – 1 meci Rapid (120 de minute)
Liga 3 – 3 meciuri Rapid II”, a anunțat Rapid pe pagina sa de Facebook.

Lista plecărilor și sosirilor la Rapid

Pe lângă Alin Fică, Rapid s-a mai despărțit în această iarnă de atacanții Alexandru Pop (27 de ani) și Cătălin Țîră (26 de ani), fundașul Bogdan Manole (24 de ani) și mijlocașul Alexandru Dulca (23 de ani).

De la reunire au lipsit și portarul Ștefan Ciuculescu (27 de ani) și mijlocașul Raul Costin (35 de ani), anunțați de Rapid ca fiind în vacanță pentru încă șapte zile. De fapt, cei doi jucători se află pe lista neagră, nemaifiind doriți în lot, însă nu s-a ajuns la un acord comun de reziliere.

Cu Rapid au semnat în această iarnă mijlocașii Bogdan Barbu (28 de ani, ex ”U” Cluj) și Octavian Ursu (26 de ani, ex UTA), atacanții Emmanuel Ernest (20 de ani, ex Sporting Roșiori) și Alexandru Ioniță (30 de ani, ex UTA), portarul Horațiu Moldovan (23 de ani, ex UTA) și fundașii Luca Florică (18 ani, ex FC Hermannstadt) și Ivica Zunic (32 de ani, ex CFR Cluj). Pentru Rapid 2 au fost achiziționați portarul Valentin Mărgărit și atacantul Ciprian Popescu, ambii de 16 ani și aduși tot de la FC Hermannstadt.

Foto: Rapid

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-rapid-a-castigat-la-scor-primul-meci-din-2021-amicalul-cu-afc-odorheiu-secuiesc-nicolae-grigore-multumit-a-fost-un-antrenament-bun-19165217

Marius ANGHEL 19 Jan. 2021, 10:02 Liga 2
Pe aceeași temă