Momente stânjenitoare pentru CSM Reșița la amicalul cu Ripensia. Autocarul cu care a făcut deplasarea într-un sat de lângă Timișoara a rămas împotmolit în noroi. S-a intervenit cu tractorul, iar jocul a fost mutat

Anda DELIU, Marius ANGHEL 04 Feb. 2021, 13:11 Liga 2
Momente stânjenitoare pentru CSM Reșița la amicalul cu Ripensia. Autocarul cu care a făcut deplasarea într-un sat de lângă Timișoara a rămas împotmolit în noroi. S-a intervenit cu tractorul, iar jocul a fost mutat

Momente stânjenitoare trăite astăzi, 4 februarie, de jucătorii echipei CSM Reșița. Autocarul cu care au făcut deplasarea pentru a juca meciul amical cu Ripensia a rămas împotmolit în noroi la terenul unde trebuia inițial să se dispute partida.

Cum gazonul devenise impracticabil după ploaia căzută peste noapte și de dimineață, cele două echipe au decis să mute jocul în altă parte, însă reșițenii au avut probleme să mai plece de la stadion. A fost nevoie de un tractor pentru a rezolva situația.

Autocarul Reșiței a rămas împotmolit în noroi la Urseni

În Timișoara și împrejurimi a plouat toată noaptea și în această dimineață abundent. Prognoza meteo arăta acest lucru, dar probabil nimeni nu a fost destul de precaut să verifice.

Ripensia și CSM Reșița trebuiau să joace de la ora 12:00 pe terenul de la Urseni, un sat aflat la sud-est de Timișoara, unde clubul roș-galben și-a mai disputat partide de pregătire în această iarnă.

Cele două echipe au ajuns la Urseni pentru jocul amical, însă cum terenul era moale, antrenorii Cosmin Petruescu și Alin Minteuan au decis, în cele din urmă, să mute partida pe un alt stadion.

Surpriză însă în momentul în care CSM Reșița a vrut să plece. Autocarul cu care echipa a ajuns la Urseni s-a împotmolit în noroiul gros de la teren. A fost nevoie de intervenția unui tractor ca să tragă autovehiculul pe un teren unde să poată merge singur.

Amicalul dintre Ripensia și Reșița a fost mutat la Timișoara. Alin Minteuan, un car de nervi

Meciul a fost mutat la sinteticul de la Baza 2 a Politehnicii din Timișoara, însă va începe cu peste o oră întârziere.

Amicalul a fost cât pe ce să nu se mai dispute. Asta pentru că antrenorul Reșiței, Alin Minteuan, a fost extrem de nervos pe modul de organizare al Ripensiei.

Din informațiile Liga2.ro, Minteuan le-a reproșat celor de la Ripensia faptul că nu au vrut să vină la Reșița să joace pe teren sintetic, așa cum le propusese inițial. Timișorenii au spus că la Urseni este un teren foarte bun.

La fața locului, la Urseni, când a văzut starea terenului, Minteuan nu ar mai fi vrut ca CSM Reșița să joace deloc, nici măcar la Timișoara, însă în cel din urmă a fost înduplecat.

Ripensia a jucat cinci amicale, Reșița a avut doar trei

În meciurile amicale disputate în această pregătire de iarnă, Ripensia a mai înregistrat următoarele rezultate: 5-1 cu Fortuna Becicherecu Mic, 8-1 cu Avântul Periam, 4-3 cu Crișul Chișineu Criș, 4-0 cu Pandurii Târgu Jiu și 2-1 cu Șoimii Lipova. Cu Crișul și Pandurii s-a jucat la Urseni, iar cu Fortuna, Periam și Lipova s-a jucat la Baza 2.

CSM Reșița a avut amicale cu ASU Politehnica Timișoara (3-1), CSM Deva (2-1) și Progresul Ezeriş (3-0). Cu ASU Poli și Ezeriș au jucat pe teren sintetic la Reșița, iar cu Deva s-a jucat pe terenul echipei din Liga 3.

Anda DELIU, Marius ANGHEL 04 Feb. 2021, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă