Momente halucinante au avut loc la meciul CSM Slatina – Metaloglobus: ”Fotbaliștii au fost înjurați și scuipați de președintele Consiliului Județean Olt.” Nici arbitrul nu a scăpat: ”Injurii xenofobe și amenințări”

Andrei PASCU 14 Nov. 2020, 17:16 Liga 2
Momente halucinante au avut loc la meciul CSM Slatina - Metaloglobus: ”Fotbaliștii au fost înjurați și scuipați de președintele Consiliului Județean Olt.” Nici arbitrul nu a scăpat: ”Injurii xenofobe și amenințări”

Metaloglobus a pierdut încă un meci în Liga 2, în etapa a 12-a, 0-1 cu CSM Slatina. Echipa pregătită de Gabriel Manu a suferit a treia înfrângere la rând, dar meciul se pare că a fost marcat de un moment neplăcut, care a ieșit mai mult în prim-plan.

Comunicat Metaloglobus: ”Băieții noștri ieșeau de pe teren, au fost înjurați și scuipați de către președintele Consiliului Județean Olt”

Potrivit unor precizări făcute de Metaloglobus, la meci a asistat și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, care a avut reacții triviale la adresa oaspeților. Personajul în cauză ar fi înjurat și scuipat fotbaliștii echipei Metaloglobus, dar reacțiile de neînțeles ar fi continuat și nu s-au oprit aici.

Oprescu l-ar fi luat la țintă și pe centralul Szabolcs Kovacs, la adresa căruia ar fi aruncat injurii xenofobe și amenințări.

Țineți capul sus băieți! Deși nu am reușit să luam cele 3 puncte, astăzi am luptat din greu. Metaloglobus este cunoscut pentru mentalitatea sa de fair-play, ne-am dori să putem spune același lucru despre susținătorii CSM Slatina. Lăsând la o parte faptul că tot meciul am fost jigniți, în timp ce băieții noștri ieșeau de pe teren, au fost înjurați și scuipați de către președintele consiliului județean Olt.

Domnul Președinte NU s-a oprit aici, a aruncat și cu injurii xenofobe și amenințări către arbitru, Domnul Szabolcs Kovacs. Ne pare rău pentru CSM Slatina că imaginea lor este afectată de un personaj atât de murdar. Nici nu vrem sa ne imaginam ce s-ar fi intamplat daca echipa asa zisa gazda ar fi pierdut….”, se arată într-o postare a echipei Metaloglobus.

  • Meciul dintre CSM Slatina și Metaloglobus a fost transmis în direct pe YouTube de clubul oltean, la fel cum face în fiecare etapă disputată acasă. Numai că înregistrarea partidei nu mai este accesibilă acum, video-ul probabil fiind șters de pe internet pentru ca președintele Consiliului Județean Olt să nu aibă de suferit din cauza purtării sale inumane din timpul jocului.

Metaloglobus, la al treilea eșec consecutiv 

Partida dintre CSM Slatina și Metaloglobus a fost decisă de un gol marcat în minutul 69 de Vasile Gheorghe. Anterior, oaspeții au ratat o lovitură de pedeapsă, în minutul 51. Ovidiu Herea a executat, dar portarul Nicușor Grecu a parat.

CSM Slatina se află momentan pe locul 18 din 21 de echipe în Liga 2, cu 10 puncte în 10 partide. De partea cealaltă, Metaloglobus e pe poziția a 4-a, cu 19 puncte în 12 meciuri. Pentru olteni urmează restanța din etapa a 11-a cu Unirea Slobozia, de miercuri, iar pentru echipa pregătită de Gabriel Manu duelul din etapa a 13-a, cu Fotbal Comuna Recea, de sâmbătă, 21 noiembrie.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-trei-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-la-targu-jiu-slatina-si-recea-doua-partide-au-fost-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19157338

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minteuan-mai-da-o-lovitura-u-cluj-revine-dupa-covid-19-si-pierde-la-resita-goluri-de-champions-league-in-liga-2-19157486

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-ripensistii-se-trateaza-cu-paracetamol-si-vitamina-c-dupa-ce-aproape-toata-echipa-a-iesit-pozitiva-la-covid-19-cosmin-petruescu-e-infectat-si-el-imi-pare-bine-ca-ripensia-a-pus-p-19157452

 

 

 

Andrei PASCU 14 Nov. 2020, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă