FOTO | Mișcarea de marketing prin care Petrolul transformă derby-ul cu Steaua într-o adevărată sărbătoare. Cum celebrează 55 de ani de la victoria cu Liverpool

Răzvan STÎNGĂ 19 Oct. 2021, 15:32 Liga 2
FOTO | Mișcarea de marketing prin care Petrolul transformă derby-ul cu Steaua într-o adevărată sărbătoare. Cum celebrează 55 de ani de la victoria cu Liverpool

Unul dintre cele mai așteptate derby-uri ale acestui sezon de Liga 2 va avea loc în etapa a 11-a. Petrolul – Steaua este programat pentru joi, 21 octombrie, de la ora 19:30, iar ploieștenii au decis să atragă și mai mult atenția, printr-o mișcare interesantă de marketing.

Petrolul vinde bilete aniversare ”Liverpool 55” la derby-ul cu Steaua 

Astfel, echipa de marketing a Petrolului a decis ca prin biletele care vor fi comercializate să se aniverseze, în același timp, 55 de ani de la victoria cu Liverpool, scor 3-1, din 12 octombrie 1966, din Cupa Campionilor Europeni. Tichetele vor fi în număr limitat, iar pe ele sunt trecute stemele vechi ale Petrolului și a lui Liverpool, cât și data la care a avut loc partida.

”Clubul nostru lansează biletul aniversar Liverpool 55, ce marchează împlinirea a 55 de ani de la victoria de răsunet obținută de către Generația de Aur a Petrolului în Cupa Campionilor Europeni, în fața campioanei Angliei, FC Liverpool.

Tichetele de colecție vor fi disponibile într-un număr limitat pentru meciul de joi, cu CSA Steaua, în toate zonele stadionului, în anumite sectoare (…)”, sună o parte din comunicatul emis de Petrolul, cu privire la biletele de colecție.

Cel mai ieftin tichet aniversar, 25 de lei 

Referitor la prețul biletelor cu Steaua, pentru cele care celebrează 55 de ani (foto articol) de la victoria cu Liverpool sunt de la 25 de lei, la peluze, la 250 de lei, la lojă, iar pentru cele obișnuite de la 8 lei, la peluze, la 25 de lei, la tribuna 0.

Echipa Petrolului, în victoria cu Liverpool: Mihai Ionescu – Gheorghe Pahonţu, Alexandru Boc, Gheorghe Florea, Mihai Mocanu – Octavian Dincuţă, Petre Dragomir – Constantin Moldoveanu, Mircea Dridea, Alexandru Badea, Virgil Dridea. Antrenori: Constantin Cernăianu si Nicolae Marinescu.

Petrolul simte, deja, aerul derby-ului cu Steaua 

Meciul cu Steaua este unul special pentru Petrolul și din altă perspectivă, pe lângă rivalitate. Mai important, poate, pentru ploieșteni este menținerea pe primul loc în Liga 2, poziție pe care o ocupă înaintea startului etapei a 11-a, cu 27 de puncte. Cea mai apropiată adversară de ea este ”U” Cluj, locul 2, 24 de puncte. Steaua este pe poziția a 5-a, cu 21 de puncte.

E un meci important, dar e tot un meci de trei puncte și atunci trebuie să îl tratăm cu mare răspundere. Știu că înseamnă mult pentru suporterii noștri și încercăm să le facem o bucurie, să-l câștigăm, dar este doar un meci de trei puncte și atât. E cel mai greu meci din acest sezon pentru că e următorul. Pentru noi, cel mai greu meci este următorul”, a spus Nicolae Constantin despre derby-ul cu Steaua, după partida cu FC Brașov.

Bannerul prin care Petrolul promovează meciul cu Steaua. În fotografia color sunt în duel Laurențiu Reghecampf și Nae Constantin. Cel din urmă este actualul antrenor al echipei ploieștene.

Eugeniu Cebotaru, discurs motivațional: ”Nu suntem degeaba unde suntem”  

De altfel, derby-ul cu Steaua a trezit motivație în tabăra Petrolului și printre jucători, de câteva zile bune înaintea confruntării. Chiar după meciul de la FC Brașov, câștigat cu 4-0, unul dintre liderii ploieștenilor, Eugeniu Cebotaru, remarca acest aspect, într-un discurs motivațional pentru colegi:

”Am demonstrat din nou că avem caracter și că unde suntem, nu suntem degeaba! Numai așa, tot înainte! Azi ne bucărăm, de mâine modești. Avem meci greu joi, ăla e meci de…. de muncă mare! Ne concentrăm de mâine. Astăzi ne bucurăm, bravo!”.

Foto și video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-s-a-indepartat-de-primele-sase-pozitii-dupa-esecurile-din-ultimele-doua-etape-moldovenii-cred-totusi-ca-poli-are-fata-de-play-off-19206058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frustrare-la-unirea-dej-dupa-egalul-cu-fc-hermannstadt-mircea-manole-extrem-de-aspru-am-dominat-cap-coada-ei-in-afara-de-gol-n-au-avut-nimic-ce-i-a-spus-antrenorului-inaintea-m-19206041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/punctul-obtinut-cu-fc-hermannstadt-important-pentru-unirea-dej-concluziile-lui-dragos-militaru-dupa-remiza-cu-sibienii-nemultumirile-pe-care-le-are-si-reactia-sa-despre-jocul-cu-19206034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/luna-de-miere-a-luat-sfarsit-la-dacia-unirea-doi-fotbalisti-au-fost-scosi-din-lot-iar-florentin-petre-e-aproape-de-demitere-pozitia-dura-si-categorica-a-conducerii-19206028

Răzvan STÎNGĂ 19 Oct. 2021, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă