Poli Iași va avea un susținător surpriză în lojă, la meciul cu Steaua, pe Mircea Lucescu. ”Cred că va ține cu noi, pentru că are un sentiment aparte față de Iași”

Narcis POHOAȚĂ 04 Mar. 2022, 14:33 Liga 2
Poli Iași va avea un susținător surpriză în lojă, la meciul cu Steaua, pe Mircea Lucescu. ”Cred că va ține cu noi, pentru că are un sentiment aparte față de Iași”

Steaua București și Politehnica Iași deschid, astăzi, runda a 18-a a Ligii 2, penultima din sezonul regular, meciul fiind programat pe stadionul Ghencea, cu începere de la ora 17:30.

Mircea Lucescu, invitatul Politehnicii Iași la meciul din Ghencea cu Steaua

Ieșenii vor avea un invitat surpriză în loja pusă la dispoziția oaspeților de către clubul Steaua. Invitat la meci de către vicepreședintele Politehnicii Iași, Dan Ștefan Cojocaru, antrenorul formației ucrainene Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a confirmat că va fi prezent în tribune și va urmări partida din loja ieșeană alături de ceilalți oficiali din Copou, președintele Consiliului Director, Cornel Șfaițer, și managerul Florin Briaur.

”Domnul Mircea Lucescu este în București, l-am invitat în loja noastră la meciul cu Steaua și în proporție de 99 la sută, dacă nu va interveni nimic, va fi alături de noi. Pentru noi este o mândrie să avem în lojă o personalitate precum Mircea Lucescu. Dumnealui a avut întotdeauna un sentiment mai aparte pentru Iași și, ținând cont și de trecutul său dinamovist, cred că va ține cu Politehnica Iași”, a declarat, pentru Liga2.ro, vicepreședintele Politehnicii Iași, Dan Ștefan Cojocaru.

Încearcă să împrumute jucători din Ucraina

Oficialul ieșean a adăugat că stafful lui Poli va încerca să discute cu Mircea Lucescu și despre o posibilă colaborare cu Dinamo Kiev.

”Dacă tot îl vom avea pe Mircea Lucescu alături, vom avea discuții și despre o posibilă colaborare. Poate ne propune 2-3 jucători de la echipa pe care o antrenează, care ne-ar putea ajuta și pe noi să promovăm în sezonul viitor”, a mai spus Cojocaru, care a ajutat în ultimele zile cu aducerea în România a familiilor mai multor jucători de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk.

Mircea Lucescu s-a întors din Ucraina la două zile după declanșarea războiului în țara vecină de către Rusia.

Poli Iași vorbea în trecut de un amical cu Dinamo Kiev, pe care să-l dispute anul acesta, la Iași, în luna februarie, însă despre acest joc nu s-a mai pomenit nimic.

Narcis POHOAȚĂ 04 Mar. 2022, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă