Mircea Lucescu, impresionat după Rapid – Petrolul: „Mi-a plăcut atmosfera, a fost extraordinară, meciul mai puțin.” Cum a descris jocul echipelor antrenate de Pancu și Stoican

Marius ANGHEL 16 Oct. 2019, 18:45 Campionat

Rapid a câștigat cu 1-0 meciul cu Petrolul, în Regie, miercuri seară, în cadrul etapei a 12-a a Ligii 2 și a urcat, pentru moment pe locul 3 în clasament, poziție care duce la barajul pentru promovare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Manole, în minutul 80, după o centrare din corner.

A fost un meci de luptă pe un teren care a pus probleme ambelor echipe, cu destul de puține ocazii la cele două porți, însă mai multe și mai mari la poarta Rapidului. După o primă repriză controlată de Petrolul, a doua i-a revenit jucătorilor lui Daniel Pancu, care au și marcat decisiv în minutele de final.

După joc, prezent la meci, așa cum o face aproape la toate partidele de acasă ale Rapidului, Mircea Lucescu s-a declarat mulțumit mai mult de atmosfera făcută de cele două galerii decât de jocul exprimat pe teren de elevii lui Daniel Pancu și Flavius Stoican.

„Ca angajament, ambele echipe au dat absolut tot în teren. Mi-a plăcut atmosfera, a fost extraordinară, meciul mai puțin. A fost o înfruntare, așa, mai ales dusă pe plan fizic, mai puțin organizator, mai puțin tactic. Pe semne că și terenul nu permite, pentru că e foarte denivelat, dar atmosfera a fost fantastică. Am spus-o de foarte mulți ani că e păcat că nu avem astfel de meciuri în Liga 1″, a spus Il Luce după Rapid – Petrolul 1-0.

Cu victoria obținută astăzi, Rapid acumulează 20 de puncte și urcă, pentru moment, pe locul 3, care asigură prezența la barajul pentru promovare. Petrolul rămâne cu 18 puncte și cade pe locul 9. Giuleștenii au 10 meciuri dintr-un total de 12, iar Petrolul are 11.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Alexandru DOBRE / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 16 Oct. 2019, 18:45 Campionat
Pe aceeași temă