”Secundul”, scos la înaintare de Mihai Iosif după ce Minaur Baia Mare a pierdut cu Viitorul Pandurii. A fost pus în situații incomode de jurnaliști: ”Domnul Iosif nu vorbește de jucători, nu voi vorbi nici eu”

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2022, 18:57 Liga 2
”Secundul”, scos la înaintare de Mihai Iosif după ce Minaur Baia Mare a pierdut cu Viitorul Pandurii. A fost pus în situații incomode de jurnaliști: ”Domnul Iosif nu vorbește de jucători, nu voi vorbi nici eu”

Mihai Iosif și-a trimis ”secundul” la înaintare după înfrângerea cu Viitorul Pandurii, scor 1-2.

La conferința de presă de la finalul jocului din etapa a 15-a, ”principalul” echipei Minaur Baia Mare a preferat să îi ceară lui Vlad Ungureanu să meargă în fața jurnaliștilor.

Minaur Baia Mare, eșec cu Viitorul Pandurii, scor 1-2

A fost dezamăgire mare la Minaur Baia Mare în urma rezultatului cu formația din Târgu Jiu, aceasta din urmă venind după ultime runde foarte slabe, în care a adunat foarte puține puncte. Minaur Baia Mare începea, din anumite perspective, ca favorită, dar a fost condusă și la două goluri, în urma reușitelor lui Florin Răsdan și Paul Mitrică, din minutele 45+1 și 69.

Doar în minutul 90 a reușit formația din Maramureș să puncteze, prin Muacir Abdul Pacheco Cassama. La conferința de presă, Vlad Ungureanu a remarcat începutul bun făcut de echipa sa, în mod diametral opus cu partidele anterioare, când Minaur Baia Mare începea slab dar termina în forță, însă, cu toate acestea, a mai înregistrat o înfrângere și rămâne în rândul echipelor cu ”șanse” să retrogradeze.

Vlad Ungureanu, trimis de Mihai Iosif la conferință după eșecul înregistrat de Minaur Baia Mare cu Viitorul Pandurii

Oricum, victoria nu ar fi rezolvat prea multe la Minaur Baia Mare, dar jurnaliștii locali veniți la conferință au remarcat lipsa de atitudine a jucătorilor, iar ”secundul” a fost pus într-o postură destul de neplăcută, să vorbească pe seama unor detalii negative, greu de comentat.

De altfel, Vlad Ungureanu a avut momente în care și-a găsit cu greu cuvintele la întrebările oamenilor de presă.

A fost un meci nereușit, dar ne-am făcut noi meciul greu. La început am avut ocazii bune, pe care dacă le gestionam un pic mai bine, am fi putut să ne facem meciul ușor. Din contră, am intrat apoi în jocul lor.

Părerea mea e că oaspeții au venit după o perioadă grea, cu rezultate nereușite, iar în momentul în care au simțit că pot să ne bată, au dat mult mai mult, au avut o energie mult mai bună. Cred că de aceea a fost această diferență mentală. Nu a fost neapărat ceva fizic, dar nu ne-a avantajat nici situația.

(N.r. – Despre atitudinea jucătorilor) Și noi vrem mai mult, așteptăm mai mult. Avem un stil de luptă, dar parcă luptăm cu disperare pe final, reușim să dăm gol, ne mai chinuim, dar parcă e prea puțin și prea târziu. Repet, la 0-0… am început bine meciul, am avut situații foarte, foarte clare.

Am gestionat prost momentele și i-am lăsat pe ei să vină peste noi. Am avut două meciuri rele, începuturi foarte slabe cu Dumbrăvița și Progresul Spartac, azi nu a fost cazul, nu a fost același lucru. Am crezut că așa se întâmplă, am început bine, dar nu am profitat de momentele respective.

Au intrat apoi adversarii în jos, Costache trebuie felicitat, a avut două intervenții foarte bune”, a spus ”secundul” la conferință.

  • Minaur Baia Mare: Al. Costache – Ct. Alexe, Mondragon (cpt.), Dav. Simion, Ius. Neacșu – D. Matei (Văsălie 86′), Gneba, Chinde, Donca (Muacir 46′), Chitaș (Ciocan 46′), Cip. Stanciu (Raph. Stănescu 71′)
    Rezerve: Băilă – Rz. Lazăr, Oiță, Cin Ray, Bakare Ouato

Vlad Ungureanu, analize după ultimele meciuri nereușite ale echipei Minaur Baia Mare

Vlad Ungureanu a fost pus să facă o analiză a primei părți a sezonului de Liga 2, dar și dacă urmează ceva schimbări de lot în pauza de iarnă. În plus, a comentat și situația tânărului Iustin Neacșu, acuzat că are evoluții slabe etapă de etapă și că erorile lui influențează negativ rezultatele finale.

(N.r. – Analiza sezonului) ”Clar nu suntem mulțumiți cu ce a fost în acest tur, multe meciuri bune în meciurile mai grele și meciurile cu echipele contracandidate nu au fost la înălțimea celorlalte.

(N.r. – Despre următorul joc, cu Unirea Dej) Așa cum facem de fiecare dată, vom pregăti meciul care vine cât mai bine și sperăm să încheiem anul într-o notă pozitivă.

(N.r. – Despre Iustin Neacșu) Domnul Iosif nu vorbește niciodată de jucători și nu voi vorbi nici eu. Acum, Alex Stoian, care e la concurență cu el, a fost accidentat și trebuie să revină, încă nu e apt”, a mai spus Vlad Ungureanu.

Minaur Baia Mare, pe 17 în Liga 2. Viitorul Pandurii, pe 13

Minaur Baia Mare e pe locul 17 din 20 de echipe în Liga 2, cu 14 puncte după 15 meciuri. E la egalitate cu locul 18, Progresul Spartac, și cu două puncte peste poziția a 19-a, Unirea Constanța.

În urma victoriei de la Baia Mare, Viitorul Pandurii se află pe locul 13, cu 18 puncte, la egalitate cu poziția a 12-a, CS Comunal Șelimbăr, care nu a jucat încă în etapa a 15-a.

Etapa următoare, Minaur Baia Mare va evolua pe terenul echipei Unirea Dej, iar Viitorul Pandurii va juca acasă, cu Ripensia.

Foto: Minaur Baia Mare

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2022, 18:57 Liga 2
Pe aceeași temă