Marius Măldărășanu, după succesul Hermannstadtului cu Concordia: ”Arată caracter, arată că mental stăm bine în ultima perioadă”

Ovidiu BOICA 31 Mar. 2022, 23:16 Liga 2
Marius Măldărășanu, după succesul Hermannstadtului cu Concordia: ”Arată caracter, arată că mental stăm bine în ultima perioadă”

Marius Măldărășanu și-a felicitat jucătorii pentru cel de-al treilea succes consecutiv, al doilea în play-off-ul Ligii 2, 2-1 cu Concordia Chiajna, la Mediaș.

Antrenorul echipei FC Hermannstadt s-a arătat încântat că ”alb-roșii” au reușit să revină din nou după ce au primit gol în finalul primei reprize, cum s-a întâmplat și în ultima etapă din sezonul regular, la Timișoara (2-1 cu Poli).

Marius Măldărășanu, după victoria cu Concordia: ”Este a doua oară când revenim după ce luăm gol înainte de pauză”

Măldărășanu a mai spus că echipa din Chiajna l-a surprins în momentul în care a ales să facă presing, iar în partea secundă s-a văzut nevoit să schimbe sistemul de joc.

  • Daniel Paraschiv (17′) și Baba Alhassan (67′) au marcat pentru FC Hermannstadt în meciul cu Concordia, în timp ce pentru ilfoveni a punctat, cu un autogol, portarul Vlad Muțiu (45+2′).

”Un meci greu, așa cum vor fi toate meciurile din play-off. Fiecare va avea istoricul lui. Chiajna e echipă foarte bună din punct de vedere defensiv, cu jucători cu experiență. Nu știu, cred că am controlat prima repriză aproape în totalitate. Au venit în presing, ceea ce ei nu făceau în prima parte a campionatului. Au încercat să negocieze construcția. Au reușit de multe ori, însă cred că jocul a fost controlat de noi, în afară de două faze fixe în care au fost periculoși și nu mai spun că, la ultima fază, au și marcat gol.

În rest, un joc destul de bun. Am fost și pragmatici în anumite momente, dar mi-am felicitat jucătorii, pentru că nu-i ușor, este foarte greu de fapt să iei gol în minutul 45. Am luat și la Timișoara în aceeași situație și este a doua oară când au revenit, arată caracater, arată că din punct de vedere mental (n.a. jucătorii mei) au fost la un nivel ridicat în ultima perioadă.

Am legat a treia victorie, două în play-off, este un lucru foarte bun. A doua repriză, ne gândeam că vor veni sus, peste noi. Eu am stat un pic, să vedem exact ce se întâmplă și a trebuit să schimbăm, am schimbat sistemul, au intrat foarte bine și Hora, și Baba (n.a. Alhassan) și din nou cred că, din momentul ăla, am controlat mijlocul terenului și am avut și ocazii bune. Ne-am apărat destul de bine și la fazele fixe, pentru că știam că sunt periculoși. Una peste alta, cred că este o victorie meritată”, a declarat Măldărășanu la finalul partidei desfășurate joi seară.

FC Hermannstadt în victoria cu 2-1 cu Concordia Chiajna: Muțiu – Tomșa (Pantea 46′), Bejan, I. Stoica, Opruț – Mino Sota, Biceanu (I. Năstăsie 74′) – Balaure (Antoche 89′), P. Petrescu (cpt.)(Alhassan 60′), C. Popescu – D. Paraschiv (Hora 60′). Rezerve neutilizate: I. Pop – Blejdea, Buhăcianu, Al. Oroian.

FC Hermannstadt se menține pe locul 2 și în etapa următoare întâlnește liderul Petrolul

Cu 47 de puncte, FC Hermannstadt se menține pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2 și pune presiune pe liderul Petrolul, de care s-a apropia la trei puncte, și ”U” Cluj, de care s-a distanțat la patru puncte, acestea urmând să joace sâmbătă, respectiv duminică. În schimb, Concordia Chiajna, cu 37 de puncte, e pe locul 5.

În etapa a 3-a a play-off-ului, sibienii vor juca în data de 6 aprilie, de la ora 19:00, la Ploiești, cu Petrolul.

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor

Declarațiile date de Daniel Paraschiv, Alexandru Pantea și Marius Măldărășanu după FC Hermannstadt – Concordia Chiajna 2-1:

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/descatusare-de-bucurie-fc-hermannstadt-a-trecut-si-de-concordia-chiajna-a-obtinut-a-doua-victorie-in-play-off-si-isi-pastreaza-locul-secund-19225209

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-si-concordia-chiajna-deschid-etapa-a-2-a-a-play-off-ului-ligii-2-ilfovenii-isi-joaca-una-dintre-ultimele-sanse-la-un-loc-direct-promovabil-19225133

Ovidiu BOICA 31 Mar. 2022, 23:16 Liga 2
Pe aceeași temă