Marius Măldărășanu, după noua remiză dintre FC Hermannstadt și Petrolul: ”Sunt dezamăgit de rezultat, dar ca atitudine, jos pălăria!”

Ovidiu BOICA 05 May. 2022, 23:18 Liga 2

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, era supărat, la finalul meciului cu Petrolul, încheiat la egalitate la Mediaș, scor 1-1, că echipa sa nu a reușit să câștige, dar s-a arătat încântat de atitudinea jucătorilor săi.

Marius Măldărășanu, după egalul cu Petrolul: ”Sunt supărat, dezamăgit de rezultat”

Măldărășanu consideră că formația sibiană a controlat prima parte a jocului în totalitate, iar în partea a doua, ”alb-roșii” ar fi putut face 2-0 în două rânduri, înainte să fie egalați.

”Era normal să fie un astfel de meci, vă dați seama, ambele echipe își doresc să promoveze direct. Și ei erau într-o situație dificilă, pentru că au pierdut acel ecart pe care l-au avut în sezonul regular. Vorbind de joc, sunt supărat, dezamăgit de rezultat, e normal, pentru că jocul a fost foarte bun, cel puțin prima repriză a fost în totalitate a noastră. Am avut și 1-0 la pauză. Ne așteptam, odată cu schimbarea lor, băgându-l pe Jarovic, să încerce să joace minge lungă și se bazau pe fazele fixe. Am început destul de rău repriza a doua. A picat golul egalizator. Până atunci puteam face 2-0, am avut două ocazii bune, cu Oroian și cu «Para» (n.a. Daniel Paraschiv), dar ca atitudine, jos pălăria, dovadă că și suporterii au venit în număr mare astăzi și ne-au aplaudat la final pentru un meci egal acasă. Este lucru mare!”, a spus Măldărășanu.

Pentru FC Hermannstadt a marcat Petrișor Petrescu în minutul 44, dintr-un penalty scos de Oroian în fața lui Pîrvulescu. Pentru Petrolul a egalat Takayuki Seto în minutul 66, cu un șut din prima din afara careului, într-o fază în care sibienii au cerut offside la poziția lui Măzărache, aflat pe direcția balonului.

  • FC Hermannstadt în egalul de la Mediaș cu Petrolul: Iliev – Pantea, Bejan, I. Stoica (cpt.), Opruț – Mino Sota – Balaure (P. Petrescu 40′), Alhassan (I. Năstăsie 62′), Biceanu (Buhăcianu 77′), Al. Oroian (Bucuroiu 62′) – D. Paraschiv. Rezerve neutilizate: Muțiu – Tomșa, Blejdea, Antoche, Hora.

FC Hermannstadt a egalat ”U” Cluj și au meci direct etapa următoare

FC Hermannstadt revine pe locul 2 în play-off, cu 57 de puncte, egalând ”U” Cluj, care pică din nou pe locul 3, din cauza golaverajului mai slab, 12-6 față de 12-4 al sibienilor. Petrolul e pe locul 1, cu 59 de puncte.

În etapa următoare, a 9-a, penultima a play-off-ului, Petrolul joacă acasă cu Concordia Chiajna (9 mai, ora 17:30) și are nevoie de trei puncte pentru a-și asigura promovarea. ”U” Cluj joacă pe Cluj Arena cu FC Hermannstadt (10 mai, ora 19:30), iar cu o victorie sunt și clujenii matematic promovați.

Primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte la finalul play-off-ului este numărul de puncte cu care s-a încheiat sezonul regular, iar ordinea a fost următoarea: Petrolul – 49 puncte, ”U” Cluj – 42 puncte și FC Hermannstadt – 41 puncte.

Declarația dată de Marius Măldărășanu la finalul jocului FC Hermannstadt – Petrolul 1-1:

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/continua-suspansul-fc-hermannstadt-si-petrolul-au-terminat-la-egalitate-si-la-medias-acuzatii-la-golul-egalizator-al-ploiestenilor-care-isi-amana-insa-promovarea-matematica-19230121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-petrolul-se-joaca-de-la-ora-2000-play-off-ul-ligii-2-ar-putea-avea-un-nou-lider-ori-prima-echipa-promovata-matematic-cu-doua-etape-inainte-de-final-19230047

Ovidiu BOICA 05 May. 2022, 23:18 Liga 2
Pe aceeași temă