Marius Alexe s-a despărțit de Campionii FC Argeș. Fostul atacant al lui Dinamo e urmărit de ghinion

Campionii FC Argeș s-a despărțit de una dintre vedetele pe care le avea în lot. Marius Alexe (29 de ani) și-a reziliat contractul cu echipa piteșteană, cu care semna la mijlocul lunii septembrie, în timpul campionatului, însă pentru care a avut puține apariții pe teren.

După mijlocașul Andrei Prepeliță, al doilea cel mai important jucător pe care gruparea piteșteană îl avea îl lot era Marius Alexe, fostul atacant al lui Dinamo. Bucureșteanul venea după o perioadă în care a fost accidentat, iar la Argeș nu a putut să se impună. La finalul primei părți a sezonului, cele două părți au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării.

5 meciuri jucate la Argeș înainte să se reaccidenteze la genunchi

Marius Alexe a apucat să joace pentru Campionii FC Argeș în doar cinci meciuri, timp de 129 de minute, de fiecare dată intrând din postura de rezervă. A fost utilizat cu Concordia Chiajna (1-1), Turris Oltul (3-2), ASU Poli (0-3), Viitorul Pandurii (1-2) și Farul (2-2). În primele trei antrenor a fost Nicolae Dică, iar în celelalte două pe bancă a fost Ionuț Badea. În remiza cu Farul a reușit să înscrie golul care a stabilit rezultatul final.

Înainte de meciul cu Metaloglobus, Alexe s-a reaccidentat la genunchiul cu care a mai avut probleme și în trecut, iar medicii i-au recomandat o pauză de 6 luni. Din acest motiv, Argeșul și Alexe au decis să se despartă.

„Mulțumim, Marius Alexe!”

Conducerea clubului FC Argeș a ajuns la un acord cu atacantul Marius Alexe pentru rezilierea contractului. Despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă, în acest moment nemaiexistând nici o obligație din partea ambelor părți.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a venit la Pitești pe 13 septembrie 2019, chiar înainte de meciul cu Rapid București, la cererea expresă a lui Nicolae Dică, antrenorul de atunci al echipei noastre. În tricoul alb-violet, Alexe a avut 5 prezențe, în toate fiind rezervă. Marius a adunat 129 de minute de joc și a marcat un singur gol. Experimentatul atacant a debutat la FC Argeș în etapa cu numărul 8, în partida jucată de piteșteni în deplasare, cu Concordia Chiajna, ultima formație la care Alexe evoluase înainte de venirea la Pitești. Din păcate, chiar înainte de meciul cu Metaloglobus București, vârful alb-violet a suferit o accidentare la genunchi, fiind nevoit să se opereze. Medicii i-au recomandat o pauză de 6 luni, diagnosticul doctorilor determinându-l pe fotbalistul originar din Capitală să pună capăt înțelegerii pe care o avea cu Piteștiul. Venirea lui Alexe la FC Argeș a fost privită cu ochi buni de către suporterii alb-violeți, având în vedere experiența pe care o avea atacantul cu sute de meciuri în Liga I și în străinătate, însă, din păcate, problemele medicale pe care le-a avut și în trecut la genunchi, au recidivat.

Clubul FC Argeș îi mulțumește lui Marius Alexe pentru munca depusă la echipă și îi urează mult succes în activitatea profesională”, a anunțat clubul piteștean pe pagina sa de Facebook.

Plecarea lui Marius Alexe de la Campionii FC Argeș e prima care are loc în această iarnă din lotul formației piteștene.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

Pe aceeași temă