Lista lui Mititelu pentru înlocuitorul lui Eugen Trică! Patronul ”FC U” Craiova e gata de o mutare trăznet pe banca tehnică | EXCLUSIV

Andrei TRIFAN, Marius ANGHEL 24 Aug. 2020, 15:50 Liga 2
Lista lui Mititelu pentru înlocuitorul lui Eugen Trică! Patronul ”FC U” Craiova e gata de o mutare trăznet pe banca tehnică | EXCLUSIV

Adrian Mititelu a luat o decizie radicală la ”FC U” Craiova, cu doar câteva zile înainte de debutul oficial al noului sezon de Liga 2, ediția 2020/2021, acolo unde echipa a promovat în această vară. Eugen Trică (44 de ani) a fost demis din funcția de antrenor principal, iar patronul clubul oltean se pregătește acum de o mutare cel puțin la fel de șocantă. Pe lista sa scurtă cu înlocuitori ai lui Trică se află pe primul loc Mircea Rednic (58 de ani).

Mircea Rednic, Claudiu Niculescu și Nicolo Napoli, pe lista lui Adrian Mititelu pentru a-l înlocui pe Eugen Trică

Pe lista lui Mititelu pentru a numit un nou antrenor principal la U Craiova 1948 SA se află, potrivit surselor ProSport, trei nume: Mircea Rednic, Claudiu Niculescu și Nicolo Napoli. Aceștia sunt posibilii înlocuitori ai lui Trică.

Fără dar și poate, cel mai important nume dorit la ”FC U” este cel al lui Mircea Rednic, care ultima dată a antrenat-o pe Poli Iași, în Liga 1, de care s-a despărțit după ultimul meci oficial din sezonul recent încheiat.

”Puriul” a mai antrenat la Rapid (în trei mandate), FCSB Bacău, Al-Nasr Riyadh (Arabia Saudită), U Craiova (2003-2004), FC Vaslui, Dinamo (în patru mandate), Alania Vladikavkaz (Rusia), Khazar Lankaran (Azerbaidjan), Astra, Petrolul (în două mandate), Standard Liege (Belgia), CFR Cluj, Gent (Belgia), Mouscron-Peruwelz (Belgia), Al Faisaly (Arabia Saudită) și Poli Iași.

Claudiu Niculescu (44 de ani) este sub contract cu CS Mioveni, echipă cu care a semnat în martie 2020 și cu care a ratat promovarea în Liga 1 în urma barajului cu Chindia. În cariera sa a mai antrenat la ”U” Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Voluntari, unde a câștigat o Cupă a României și o Supercupă, și Dinamo.

Claudiu este considerat de suporterii ”FC U” drept un trădător, după ce părăsea echipa pentru rivala Dinamo, în postura de jucător. În grupul dur al galeriei echipei finanțate de Mititelu se află și inclusiv fiul antrenorului.

O variantă, deloc surprinzătoare pentru suporterii olteni, este italianul Nicolo Napoli (58 de ani), un antrenor care a mai antrenat chiar actuală echipă a lui Mititelu, de unde a fost demis după ce a ratat promovarea în Liga 3, la capătul unui sezon petrecut la acest nivel.

Napoli a mai pregătit în România echipele Astra, CS Turnu Severin și Poli Iași.

Ca antrenor al unei echipe patronate de Adrian Mititelu a fost în total de cinci ori.

”FC U” Craiova debutează în Liga 2 contra Ripensiei, la Severin

La tragerea la sorți pentru stabilirea programului Ligii 2, ediția 2020/2021, nou-promovata U Craiova 1948 SA a nimerit numărul 4, de gazdă, astfel că în prima etapă o va întâlni pe teren propriu pe Ripensia Timișoara. Echipa olteană își va desfășura meciurile de acasă pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

TOT PROGRAMUL SEZONULUI REGULAR ÎL POȚI VEDEA AICI

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-soc-la-fc-u-craiova-eugen-trica-a-fost-demis-cu-mai-putin-de-o-saptamana-inainte-de-startul-sezonului-ligii-2-19145315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-tragerea-la-sorti-are-loc-de-la-ora-1300-19145236

Andrei TRIFAN, Marius ANGHEL 24 Aug. 2020, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă