Leonard Strizu, reactivat ca antrenor și numit la Unirea Constanța, în urma parteneriatului dobrogenilor cu FCSB. Jucătorii vicecampioanei trimiși la echipa din Liga 2

Marius ANGHEL 11 Sep. 2021, 12:11 Liga 2
Leonard Strizu, reactivat ca antrenor și numit la Unirea Constanța, în urma parteneriatului dobrogenilor cu FCSB. Jucătorii vicecampioanei trimiși la echipa din Liga 2

Unirea Constanța a aliniat în fața echipei Dunărea Călărași, în meciul din etapa a 6-a a Ligii 2, un cu totul alt prim ”11” față de jocul din runda trecută, când ducea numai juniori la Buzău și ceda cu 0-14, un rezultat care a intrigat adversarii din campionat. Totodată are și un nou antrenor principal, în persoana lui Leonard Strizu (foto).

Fosta Farul Constanța și-a dat afară aproape toți jucătorii utilizați în primele patru meciuri, motiv pentru care a aliniat doar juniori de 16 și 17 ani cu FC Buzău, și a încheiat un parteneriat cu FCSB, vicecampioana României. Mulți dintre fotbaliștii de la echipa secundă a FCSB-ului, din Liga 3, au trecut la Unirea Constanța, iar ca antrenor a fost reactivat Leo Strizu (54 de ani), fost principal la Steaua 2, cum se numea atunci echipa secundă a actualului club FCSB, în mai multe rânduri, în 2010, 2011 și 2012.

Cinci jucători rămași din lotul cu care s-a început sezonul

Din lotul cu care s-a început sezonul au rămas doar Iulian Carabela (25 ani, fundaș), Alexandru Nicola (24 ani, mijlocaș), Andreas Chirițoiu (17 ani, atacant), Robert Căruță (25 ani, mijlocaș) și Roberto Jerdea (17 ani, mijlocaș). Nicola și Jerdea fuseseră împrumutați tot de la FCSB.

Lotul echipei FCSB 2 s-a mutat la Unirea Constanța. Antrenorul Leonard Strizu, reactivat

Zilele trecute, de la FCSB la Unirea Constanța au trecut o mulțime de jucători: Mihai Udrea (20 ani, portar), Mario Popescu (17 ani, portar), Cătălin Gogor (20 ani, fundaș), Paul Coza (17 ani, fundaș), Alexandru Șuteu (17 ani, fundaș), Laurențiu Ardelean (20 ani, mijlocaș), Aurelian Ciuciulete (18 ani, mijlocaș), Radu Cireșoiu (18 ani, mijlocaș), Ștefan Stavrositu (17 ani, mijlocaș), Mario Lăcătuș (17 ani, mijlocaș), Adrian Niță (18 ani, atacant), Vlad Șerbănescu (18 ani, atacant), Victor Trucă (19 ani, atacant) și Robert Mihai Tudor (18 ani, atacant).

În plus, la echipă dobrogeană a fost adus și Alexandru Tălmaciu (19 ani, fundaș), care a debutat în acest sezon la la Poli Iași.

Echipa aliniată de Leonard Strizu în meciul cu Dunărea Călărași: Mih. Udrea (cpt.) – Laur. Ardelean, Trucă, Gogor, Carabela, Cireșoiu, Al. Nicola, Vl. Șerbănescu, Chirițoiu, Ciuciulete, Coza. Rezerve: M. Popescu – Stavrositu, Căruță, Ad. Niță, Jerdea, Șuteu, Lăcătuș, Mih. Tudor, Tălmaciu.

Unirea Constanța cu FC Buzău, în meciul pierdut cu 14-0: Mitrenca (Cărtuna 71′) – Mărgean, Mir. Mihai, Șoner (cpt.), Ad. Moldovan, Iuzeir (Bornescu 21′, Bulgaru 46′), G. Albu, Chiru (Rudenco 21′), Balmuș (Bostan 71′), Gancea, Mih. Costea. Rezervă neutilizată: Reiza.

Trei meciuri cu Zicu pe bancă, altele trei cu Faitaș antrenor

Astfel, după trei meciuri în care antrenorul echipei a fost Iani Zicu (2-0 la Concordia Chiajna, 0-2 acasă cu FC Hermannstadt și 0-1 la ”U” Cluj) și în altele trei antrenor a fost Dumitru Faitaș (0-2 acasă cu Poli Timișoara, 1-3 la CS Năvodari, echipă de Liga 4, în Cupa României, și 0-14 la FC Buzău), Unirea Constanța e condusă de acum de Leonard Strizu.

După cinci etape, echipa Unirea Constanța ocupa locul 19 din 20, cu 0 puncte și golaveraj 0-21. Ultima este Astra, care a avut o depunctare de 10 puncte și acum mai are -2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-primele-patru-meciuri-incep-de-la-ora-1100-alte-doua-jocuri-sunt-stabilite-tot-astazi-intr-unul-urmand-sa-evolueze-liderul-steaua-19200027

Marius ANGHEL 11 Sep. 2021, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă