Laszlo Csaba, în fața primului și ultimului meci ca ”interimar” al FK Miercurea Ciuc. Cum a pregătit partida cu Poli Timișoara și când va fi numit următorul ”principal”

Andrei PASCU 01 Dec. 2022, 16:16 Liga 2
Laszlo Csaba, în fața primului și ultimului meci ca ”interimar” al FK Miercurea Ciuc. Cum a pregătit partida cu Poli Timișoara și când va fi numit următorul ”principal”

FK Miercurea Ciuc abordează ultima partidă din 2022, din etapa a 16-a, cu Politehnica Timișoara, cu un ”interimar”, cu Laszlo Csaba, după ce contractul cu Francisc Dican a fost rupt, culmea, la prima înfrângere după cinci rezultate pozitive la rând.

Laszlo Csaba, ”interimarul” echipei FK Miercurea Ciuc în ultima etapă de Liga 2

Așa se face că, până la deplasarea de la Timișoara, de sâmbătă, de la ora 11:00, FK Miercurea Ciuc nu va numi un nou ”principal”, acesta urmând a fi ales până la reluarea pregătirilor formației din Miercurea Ciuc, pentru a doua parte a sezonului de Liga 2, la începutul anului care vine.

Recent, după ce a fost anunțat de club ca ”interimar”, Laszlo Csaba a vorbit despre partida cu Politehnica Timișoara, dar și despre cum a fost făcută alegerea în cazul său, fiind la Miercurea Ciuc pe altă poziție în mod normal, aceea de director tehnic.

Din câte se pare, continuarea lui Laszlo Csaba la conducerea băncii tehnice și pentru anul care vine nu e luată în calcul, cel puțin de el, precizând că oamenii din conducere vor alege noul ”principal” în perioada următoare.

Laszlo Csaba, despre partida Poli Timișoara – FK Miercurea Ciuc: ”Scopul nostru este să luăm cele trei puncte”

Referitor la partida cu Poli Timișoara, aceasta nu pare a fi una dificilă pentru FK Miercurea Ciuc, cel puțin la prima vedere. Până la urmă, formația din Timiș este pe ultimul loc în Liga 2, cu 9 puncte.

De altfel, pe asta se bazează, în mare măsură, și Laszlo Csaba, care vrea atitudine din partea jucătorilor săi, să aibă o prestație bună și să ia cele trei puncte, care ar putea ajuta FK Miercurea Ciuc să termine 2022 în primele șase echipe.

Alegerea mea a fost o surpriză pentru toată lumea, dar așa e viața, așa este fotbalul, sunt surprize și problemele pe care trebuie să le rezolvăm. Acum, cea mai bună soluție a fost să încerc să ajut echipa, să stau pe bancă în meciul cu Timișoara.

Scopul nostru este să luăm cele trei puncte, apoi va veni pauza de iarnă, vom avea timp să rearanjam liniile și sper ca pe 16 ianuarie, când echipa se reunește după pauza de iarnă, să fie luată o soluție finală în ceea ce privește stafful.

Dacă vom câștiga la Timișoara, atunci am avea o pauză de iarnă plăcută, aceste trei puncte ar fi un cadou de Crăciun pentru toți fanii fotbalului din Miercurea Ciuc și ne-am putea pregăti mai liniștit pentru restul sezonului.

Toată lumea trebuie să joace mai bine, trebuie să înscriem mai multe goluri”, a declarat Laszlo Csaba, citat de Szekely Sport.

Ciucul, posibil să abordeze partida cu Poli Timișoara fără Soufiane Jebari

Referitor la indisponibili, FK Miercurea Ciuc nu știe dacă va putea miza pe Soufiane Jebari, a cărei situații medicale e, în acest moment, complicată și în orele premergătoare partidei de la Timișoara va da un verdict clar stafful medical.

Câțiva dintre jucători se confruntă cu accidentări. Jebari s-a accidentat în ultimul meci, vom vedea dacă va juca acum. Cunoaștem echipa din Timișoara, avem informații despre ea și despre jocul ei.

Nu cred că va conta prea mult ce știm despre ea, va conta mult atitudinea noastră. Aștept o mie la sută atitudine de la toată lumea, nu doar pe teren, ci și în afara terenului, și trei mii la sută de la mine”, a mai spus Laszlo Csaba.

FK Miercurea Ciuc are șanse să termine anul în rândul locurilor de play-off

Pe locul 6 se află FK Miercurea Ciuc înaintea startului ultimei runde din 2022, având 25 de puncte. E la egalitate cu Gloria Buzău, locul 7. Ciucanii sunt la diferență de șapte puncte de liderul din acest moment, Steaua, și la patru puncte de locul 2, Unirea Slobozia.

De partea cealaltă, Politehnica Timișoara este pe locul 20, ultimul, cu 9 puncte, iar runda trecută, dacă FK Miercurea Ciuc a cedat cu 1-2 cu CS Comunal Șelimbăr, formația de pe Bega a făcut 0-0 cu CSM Slatina, în deplasare.

Foto: Szekely Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-mai-incearca-o-data-sa-obtina-a-doua-victorie-in-acest-sezon-acasa-cu-miercurea-ciuc-benga-sper-sa-avem-parte-de-un-arbitraj-bun-19255361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esecul-cu-selimbar-fatal-pentru-francisc-dican-conducerea-fk-miercurea-ciuc-a-decis-sa-schimbe-antrenorul-si-a-ales-deja-noul-principal-unul-cu-un-parcurs-asemanator-lui-dican-in-19255262

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1500-in-ghencea-militarii-au-nevoie-de-cel-putin-un-punct-pentru-a-fi-campioni-de-iarna-in-liga-2-19255319

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-increzatoare-inainte-de-meciul-cu-selimbar-echipa-care-n-a-pierdut-acasa-in-acest-sezon-cosmin-stan-avem-sansele-noastre-ei-au-si-puncte-slabe-19255335

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-politehnica-timisoara-a-primit-interdictie-la-transferuri-pentru-o-gafa-facuta-la-echipa-de-fete-de-fostul-selectioner-mirel-albon-benga-nu-stia-nimic-19255308

Andrei PASCU 01 Dec. 2022, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă