La 35 de ani, Ovidiu Herea a ratat șansa să încheie anul în fruntea clasamentului! Atât în cel rezervat golgheterilor, cât și cu echipa sa Metaloglobus, învinsă de ”FC U” Craiova. ”Asta e viața. Acum nu mai putem schimba nimic. Și emoțiile și-au spus cuvântul”

Mircea OGLINDOIU 24 Nov. 2020, 22:32 Liga 2

Golgheter în acest sezon de Liga 2, la egalitate de goluri cu Claudiu Bălan (26 de ani), de la ”FC U” Craiova, și Cătălin Hlistei (26 de ani), de la Rapid, Ovidiu Herea (35 de ani) va încheia anul cu 7 reușite, după ce n-a izbutit să înscrie și în partida pierdută cu 1-0 cu ”FC U” Craiova, disputată marți seara, în prologul etapei a 14-a.

Va încheia cel mai probabil anul pe locul 2 în acest clasament, după ce în jocul de la Drobeta Turnu Severin a marcat chiar Claudiu Bălan, care a ajuns, astfel, la opt reușite în această primă parte a sezonului.

În ultima etapă din acest an, programată în jurul datei de 5 decembrie, echipa lui Herea, Metaloglobus, va sta. În cazul în care ar fi câștigat partida cu ”FC U” Craiova, clubul din cartierul bucureștean Pantelimon ar fi trecut, cel puțin pentru o zi, pe primul loc. Poziție pe care a mai ocupat-o o dată, tot pentru o noapte.

Ovidiu Herea, despre eșecul cu ”FC U” Craiova: ”Am luat gol foarte repede, dintr-o prostie”

Herea, care a avut o bară, în minutul 62, era convins că dacă echipa sa egala până-n pauză, nu ar fi pierdut jocul de de la malul Dunării.

”Din păcate, am luat gol foarte repede, dintr-o prostie, din punctul meu de vedere. Apoi ne-a fost greu să mai revenim, deși am avut ocazii bune de a marca, dar nu le-am fructificat, și cam așa s-a scris istoria jocului. Asta e viața. Acum nu mai putem schimba nimic și trebuie să mergem înainte. Cred că și emoțiile și-au spus cuvântul, în rândul jucătorilor cei tineri. Ne doream să câștigăm. În afară de primele minute, când nu ne așteptam să luăm gol, am avut un joc bun. Am dominat, ca și posesie, dar am avut și ocazii mari. Dacă reușeam să egalăm până-n pauză, cu siguranță aveam mai multe șanse să-i prindem pe contraatac, fiindcă adversarii trebuiau să iasă la joc”, a spus Ovidiu Herea la finalul partidei cu ”FC U” Craiova.

Frații Herea au înscrie 11 dintre cele 16 goluri ale Metaloglobusului din această primă parte a Ligii 2

Herea, căpitanul echipei Metaloglobus, nu a dat vine pe arbitrajul brigăzii conduse de Rareș Vidican (Satu Mare), așa cum a făcut-o antrenorul său, Gabriel Manu.

Fratele Claudiu Herea (30 de ani) e al doilea golgheter al Metaloglobusului, cu 4 goluri înscrise în acest sezon.

Metaloglobus a înscris în cele 14 meciuri disputate în prima parte a sezonului actual de Liga 2 de 16 ori, iar frații Hereau au înscris 11 dintre goluri.

Ovidiu Herea a marcat primul gol din acest sezon în etapa a 2-a, la Turris Oltul Turnu Măgurele, scor 2-2, reușită prin care echipa sa a egalat în minutul 80, după care a mai înscris cu Concordia Chiajna (1-1), CS Mioveni (1-0), Ripensia Timișoara (2-0), Viitorul Pandurii (1-2) și etapa trecută, o dublă, cu Fotbal Comuna Recea (2-0).

După eșecul cu ”FC U” Craiova, Metaloglobus a rămas cu 22 de puncte, în 14 jocuri jucate, dar riscă să piardă ultima treaptă a podiumului, pe care o ocupă momentan, după disputarea celorlalte partide din etapa a 14-a a Ligii 2 sau, în cel mai fericit caz, după cele din runda a 15-a. Echipa lui Gabriel Manu va sta în ultima etapă programată în acest an, programată în jurul datei de 5 decembrie.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-14-a-a-ligii-2-incepe-cu-derby-ul-de-clasament-fc-u-craiova-metaloglobus-jocul-care-poate-schimba-prima-clasata-incepe-la-ora-1700-19159272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-incheiat-anul-2020-cu-o-infrangere-si-poate-pierde-podiumul-ligii-2-antrenorul-manu-a-gasit-vinovatul-pentru-esecul-cu-fc-u-craiova-arbitrajul-am-jucat-con-19159363

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-pus-capat-seriei-de-remize-liderul-ligii-2-a-castigat-la-limita-derby-ul-cu-metaloglobus-si-s-a-distantat-in-fruntea-clasamentului-dan-vasilica-ii-dedica-succesul-lu-19159360

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-si-claudiu-herea-qa-amuzant-cine-e-mai-glumet-cine-se-supara-primul-sau-cine-e-mai-romantic-video-19155971

Mircea OGLINDOIU 24 Nov. 2020, 22:32 Liga 2
Pe aceeași temă