Jucătorii Dunării Călărași, în ”război” cu Grama! ”Nici primele primise n-a fost în stare să ni le plătească. Avem familii, avem rate. Am ajuns la limita răbdării. Nu se vrea promovarea, acesta este adevărul”

Marius ANGHEL 15 May. 2021, 15:49 Liga 2
Jucătorii Dunării Călărași, în ”război” cu Grama! ”Nici primele primise n-a fost în stare să ni le plătească. Avem familii, avem rate. Am ajuns la limita răbdării. Nu se vrea promovarea, acesta este adevărul”

”Răbdare și joc de glezne”, a fost mesajul lui Eduard Grama, conducătorul celor de la Dunărea Călărași, referitor la salariile și primele neachitate jucătorilor care au dus echipa în play-off-ul de promovare al Ligii 2, lăsând în play-off echipe mult mai importante, precum Petrolul, ”U” Cluj sau Farul.

Promisiuni la Dunărea Călărași = minciuni. ”Dacă pentru domnul Grama 5 luni fără să primești salariul este ceva normal, pentru noi nu este”

Grama a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de o ședință cu jucătorii, în care le-a promis că își vor încasa primele promise. Fotbaliștii se așteptau ca astăzi să aibă ceva bani în conturi, dar acestea au rămas goale.

”A venit domnul Grama în fața noastră și ne-a promis ca ne plătește primele. Nici vorbă de ceva salariu. Nici măcar primele pe care ni le-a promis nu a fost în stare să ni le plătească. Despre salarii nici măcar nu este vorba sau nici măcar nu știm când sau dacă o să le mai primim vreodată. Dacă pentru domnul Grama 5 luni fără să primești salariul este ceva normal, pentru noi nu este. Avem familii, avem rate. Chiar nu se mai poate, am ajuns la limita răbdării. Este mult prea mult. Ne-au achitat, acum o lună, 80 la sută bani pentru luna decembrie. Cum poate să iasă în presă și să spună că problemele financiare sunt ale staffului și mai puțin ale jucătorilor?

Dacă nu erau probleme care sunt la Călărași, la ce echipă și ce lot avem, eram promovați 100 la sută. Nu se vrea promovarea, acesta este adevărul. Dacă se dorea ceva, se puteau rezolva o parte din probleme. Nu doar că nu se rezolvă, mai vine și îți promite a treia oară ca îți dă bani și nu se rezolvă nimic. Este mult prea mult și situația este foarte gravă, nu gravă”, au comunicat jucătorii Dunării, prin intermediul Liga2.ro.

”În ciuda discuțiilor din spațiul public, n-am abandonat niciodată echipa de fotbal. Am discutat despre primele jucătorilor și despre meciurile care urmează să fie disputate. Știu că toți ne pricepem la politică și fotbal. Teoretic! Practic nu știu câți dintre cei care din fața ecranului telefonului aduc injurii pot pune umărul la ridicarea echipei. Așa că răbdare și joc de glezne!”

Eduard Grama, administrator public Primăria Călărași, membru în Adunarea Generală a Asociaților clubului Dunărea Călărași

Încă două meciuri în play-off-ul Ligii 2 pentru Dunărea, echipă aproape calificată la barajul de promovare în Liga 1

Fotbaliștii au refuzat să se antreneze pentru a doua zi consecutiv și sunt deciși să nu o facă nici mâine. În aceste condiții, Dunărea va înfrunta luni FK Csikszereda, în etapa a 9-a a play-off-ului, penultima, iar o victorie califică echipa din Călărași la barajul pentru Liga 1.

Momenta, Dunărea ocupă locul 4, al doilea care duce la barajul de promovare în Liga 1, fiind la patru puncte peste ASU Poli și la cinci de FK Csikszereda.

Dunărea mai are de disputat meciuri cu FK Csikszereda (acasă, 17 mai, ora 16:00) și U Craiova 1948 SA (deplasare, neprogramat încă).

Foto: facebook Eduard Grama

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducator-al-dunarii-calarasi-mesaj-pentru-contestari-situatiei-financiare-pe-care-o-traverseaza-echipa-rabdare-si-joc-de-glezne-antrenorul-cristian-pustai-taxat-si-el-19184748

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-are-licenta-de-liga-1-avantajata-de-modificarile-facute-de-frf-asupra-regulamentului-unul-dintre-conducatorii-clubului-a-iesit-in-lumina-cu-ironii-19184463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-si-a-luat-gandul-de-la-locurile-direct-promovabile-dupa-cs-mioveni-dunarea-calarasi-1-1-ramane-barajul-e-o-sansa-mica-dar-vedem-ce-iese-despre-probleme-19184274

Marius ANGHEL 15 May. 2021, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă