Ionuț Badea e mulțumit de debutul în play-off al Argeșului. ”La final e normal să îl consider un punct câștigat.” Antrenorul e fair-play și recunoaște: ”Au fost momente când am fost puși sub presiune. A fost o serie de ocazii pentru Turris”

Andrei PASCU 03 Jul. 2020, 20:21 Liga 2
Ionuț Badea e mulțumit de debutul în play-off al Argeșului. ”La final e normal să îl consider un punct câștigat.” Antrenorul e fair-play și recunoaște: ”Au fost momente când am fost puși sub presiune. A fost o serie de ocazii pentru Turris”

Ionuț Badea a părut mulțumit de egalul din primul meci, din play-off-ul Ligii 2, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, terminat la egalitate, scor 0-0. Antrenorul echipei Campionii FC Argeș a recunoscut că gazdele au avut ocaziile mai clare, dar că jucătorii lui au meritul că au știut să gestioneze partida, în ciuda faptului că au evoluat în inferioritate numerică din minutul 48. Andrei Panait a văzut direct cartonașul roșu, după o intrare dură asupra unui adversar, Tiberiu Serendiuc.

Ionuț Badea: ”Sunt cinci meciuri în care ne jucăm viitorul nostru și al clubului. E important să dăm totul”

Totuși, Ionuț Badea a recunoscut că elevii săi nu au intrat în meci așa cum se aștepta. Spera ca măcar în debutul de partidă Campionii FC Argeș să fie cu un pas înaintea celor de la Turris Oltul.

La final e normal să îl consider un punct câștigat. La cum s-au derulat lucrurile până la eliminare… încă suntem în situația în care construim. Au fost momente când am fost puși sub presiune, deși nu trebuia să se întâmple acest lucru. Așa cum spuneam și la începutul meciului sunt echipe structurate și e greu să îți impui jocul, mai ales atunci când evoluezi în deplasare.

Sperăm ca la final acest punct să conteze pentru noi. Rămâne însă o situație specială, îmi rămâne să analizez concluziile chiar și individuale. Sunt cinci meciuri în care ne jucăm viitorul nostru și al clubului. E important să dăm totul. Dacă am un regret, e că nu am reușit să intrăm așa cum trebuia, apoi lucrurile au stagnat. A fost un ecchilibru, a fost o serie de ocazii ale gazdelor, dar pot să spun că odată cu inferioritatea numerică, sacrificiul a fost mai mult de partea noastră și am reușit să îi ținem departe”,a declarat Ionuț Badea la finalul meciului Turris Oltul – Campionii FC Argeș, la DigiSport.

Ionuț Badea: ”Sperăm să nu se întâmple ce s-a întâmplat la Petrolul”

În etapa următoare, piteștenii evoluează în compania echipei CS Mioveni, în fața căreia Badea speră ca jucătorii lui să ia primele trei puncte din acest play-off.

Este parte din tot ce înseamnă acest obiectiv. Cele trei puncte sunt foarte importante. Egalul te mai menține într-o oarecare situație de calcul, dar e important să câștigi, pentru că altfel e foarte greu”, a mai declarat antrenorul, care speră ca echipa lui să nu aibă soarta Petrolului și să nu fie vreun caz de COVID-19.

E o situație dată, în ceea ce privește Petrolul. Noi mereu am discutat cu jucătorii, suntem într-o atenție sporită. Sperăm să nu se întâmple ce s-a întâmplat la Petrolul. De altfel, sper ca și acolo să se rezolve problema, iar ulterior situația să revină la normal”, a completat Ionuț Badea.

După primul meci din play-off, ”principalul” a recunoscut că nu i-ar displăcea ideea ca formația pe care o pregătește să termine pe locul 3. Chiar dacă își dorește să promoveze de pe unul din primele două locuri, în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, ultimul loc al podiumului este o șansă importantă de a urca în prima divizie. Indiferent de numele adversarului de la baraj, Ionuț Badea este convins că Piteștiul poate face surpriza și poate câștiga ”dubla” cu o reprezentantă din Liga 1.

Mă gândesc la fiecare meci în parte. Dacă sorții vor decide că trebuie să terminăm pe locul 3 și să jucăm baraj cu o echipă din Liga 1, atunci nu avem ce face. Chiar dacă vom juca împotriva lui Dinamo, vom face totul pentru a câștiga”, a încheiat Ionuț Badea.

Pentru Campionii FC Argeș urmează primul meci acasă, cu CS Mioveni 

În urma acestui egal, Campionii FC Argeș a rămas pe locul 3, dar a ajuns la 20 de puncte. În următoarele patru etape, mai are de jucat cu CS Mioveni pe teren propriu, cu Rapid în deplasare, după care, în ultimele două etape, se va mai deplasa pe terenul Petrolului și va primi vizita celor de la UTA Arad.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-dezamagit-dupa-remiza-dintre-turris-oltul-si-arges-nu-am-reusit-sa-bagam-mingea-in-poarta-le-am-citit-foarte-bine-jocul-am-pierdut-doua-puncte-mari-care-ne-dadeau-moral-pentr-19137859

https://liga2.prosport.ro/seria-1/moment-surprinzator-la-primul-meci-din-play-off-turris-campionii-fc-arges-dupa-momentul-de-reculegere-s-a-auzit-imnul-lui-liverpool-pitestenii-sunt-incurajati-de-cateva-zeci-de-suporteri-19137811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-play-off-ul-de-promovare-din-liga-2-turris-oltul-campionii-fc-arges-e-meciul-de-debut-astazi-de-la-ora-1700-19137718

Andrei PASCU 03 Jul. 2020, 20:21 Liga 2
Pe aceeași temă