Ionel Ganea, din director tehnic viitor antrenor la Dunărea Călărași? Președintele clubului recunoaște: ”Șansele sunt mari”

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2021, 17:41 Liga 2
Ionel Ganea, din director tehnic viitor antrenor la Dunărea Călărași? Președintele clubului recunoaște: ”Șansele sunt mari”

Dunărea Călărași este în căutarea unui nou antrenor, după ce Cristian Pustai a plecat de la echipă. Pe listă sunt mai multe variante, dar ar putea avea loc o numire surprinzătoare. Sunt șanse mari ca viitorul ”principal” să fie Ionel Ganea, chiar actualul director tehnic al clubului.

Ganea a mai condus echipa în trecut, el fiind cel care a promovat-o din Liga 3 în Liga 2.

Ionel Ganea, posibil viitor antrenor al Dunării Călărași 

Președintele Cristian Zanfir a recunoscut această variantă și a declarat că șansele să se întâmple acest lucru sunt destul de mari. O decizie finală va fi luată zilele următoare, până când echipa va relua pregătirile, pentru debutul în sezonul următor al Ligii 2.

Conducătorul Dunării Călărași a vorbit și despre situația financiară a clubului, declarând că se are în vedere plata a două salarii restante către jucători.

”Probabil, procentul mai mare este pentru Ionel Ganea pentru a prelua echipa, dar un răspuns clar nu avem momentan. Vom avea după ce discutăm cu cei care conduc clubul. Nu aș putea să spun deocamdată nici ce pretenții vom avea pentru sezonul următor, până nu avem această discuție cu numirea noului antrenorul, cu bugetul care se va aloca. Să ne hazardăm, nu mai vrem.

Vrem să fim realiști, să discutăm pe sume și pe oameni. Oameni care vor veni. Din ce știu, săptămâna următoare vor intra și două salarii și vor veni și jucători să semneze prelungirea contractelor. Nu e vorba numai de Cristi Bud, mai mulți jucători vor prelungirea, dar trebuie să plătim salariile mai întâi, să demonstrăm că vrem să reintrăm în normalitate.

Chiar dacă mai rămân restanțe, ar face jucătorii să vrea continuarea măcar pe un an de zile”, a declarat Cristian Zanfir la Metropola TV.

Ganea a antrenat ultima dată acum trei ani

Ionel Ganea este director tehnic la Dunărea Călărași de la începutul campionatului precedent. Dacă va fi numit antrenor, el va reveni pe această poziție după aproape trei ani de pauză. Ultima echipă pe care a pregătit-o Ionel Ganea ca antrenor a fost ACS Poli Timișoara, în perioada iunie 2018 – august 2018, după retrogradarea în Liga 2.

Fostul atacant mai are alte șapte astfel de experiențe, la ASA Târgu Mureș, FC Voluntari, Dunărea Călărași, Rapid, Universitatea Cluj, Rapid Ghidighici (Republica Moldova) și Dinamo 2.

Ionel Ganea vrea să continue la Dunărea Călărași, în ciuda situației dificile de la club 

Intervievat de Liga2.ro zilele trecute, Ionel Ganea declara că nu va pleca de la Dunărea Călărași, în ciuda situației dificile de la echipă. Deși problemele financiare sunt importante, el nu ia în calcul despărțirea de clubul din Călărași. Afirma că vrea să continue:

”Eu mai am contract cu echipa un an, continui aici.”

Dunărea Călărași a fost pregătită sezonul trecut de Cristian Pustai, care are toate șansele să semneze cu SCM Gloria Buzău în această vară. Se află în discuții avansate cu conducătorii de acolo și chiar a fost surprins în Buzău.

Foto: Dunărea Călărași și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Jun. 2021, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă