Ioan Mărginean nu se teme că va fi înlocuit de Marian Copilu la FC Brașov și îi face o ofertă publică: ”Nu are cum să refuze!”

Adi MARICA 17 Dec. 2021, 12:10 Liga 2
Ioan Mărginean nu se teme că va fi înlocuit de Marian Copilu la FC Brașov și îi face o ofertă publică: ”Nu are cum să refuze!”

Ioan Mărginean e pe cai mari la FC Brașov, în ciuda faptului că echipa pe care o conduce are rezultate dezastruoase din punct de vedere sportiv și e aproape de retrogradare la primul an în Liga 2. Deși s-a vehiculat că Marian Copilu, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, ar fi o variantă pentru înlocuirea lui ”Limoniu”, actualul șef al clubului nu se teme.

Mărginean a recunoscut că a intenționat să demisioneze, în două rânduri, în perioada în care era ”la cuțite” cu antrenorul Ilie Stan.

”Eu am și renunțat de două ori! Norocul meu este că pot renunța când vreau eu. Problema este că aici, la Brașov, sângele trebuie să se bea, bucuria nebunilor. Eu am avut marea onoare, pe unde am fost, că nu m-a dat nimeni afară! Brașovul merită mai mult, iar eu sunt oricând dispus să mă sacrific”, a spus Mărginean, care este convins că Marian Copilu va fi instalat în scurt timp în fruntea unui club cu pretenții din Liga 1. Cel mai probabil la Universitatea Craiova.

Ioan Mărginean are o propunere pentru Marius Copilu: ”Nu are cum să refuze FC Brașov!”

”Limoniu” are însă o ofertă pentru Marian Copilu și îl invită pe acesta ca sponsor la FC Brașov!

”Marian Copilu nu știe nimic de Brașov! El este un om cu bun simț. FC Brașov este echipa lui de suflet? Asta este o veste bună și chiar o să-l sun acum, de Sărbători, să ne facă o sponsorizare, pentru că este un om de afaceri. Nu are cum să refuze FC Brașov! Și așa plătim și noi jucătorii repuși în drepturi! Eu zic că el are un proiect foarte bun să fie, cât de curând, la o echipă bună de Liga 1. Crede-mă! Cât de curând! Zilele astea! El a pornit de jos și a reușit. Mie îmi este jenă să-l întreb cât de bun fotbalist a fost, pentru că nu am auzit de el. Dar dacă este un bun manager, construiește drumuri și case, cinste lui! Doamne ajută să vină sponsor!”, a spus Ioan Mărginean.

Marius Copilu: ”FC Brașov este echipa mea de suflet”

Marian Copilu susține că nu a discutat cu nimeni de la Brașov și că nu a primit nicio ofertă. ”Nu am avut nicio discuție cu cei de la Brașov, pe primarul Allen Coliban nici măcar nu îl cunosc”, spunea Copilu săptămâna trecută.

Întrebat dacă este posibil ca în viitor să ajungă la gruparea brașoveană, Copilu a spus că ”nu pot vorbi pe ceva ipotetic”.

În schimb, fostul șef de la CFR Cluj spune că FC Brașov este echipa sa de suflet: ”Eu sunt brașovean, am crescut în Tractorul și, ca orice brașovean, am ținut cu echipa orașului. FC Brașov este echipa mea de suflet.”

FC Brașov e matematic în play-out

Cu 12 puncte acumulate în 16 etape, FC Brașov se află pe locul 16 din 20 în Liga 2, fiind la o distanță destul de mare față de următoarele două clasate din fața sa, Poli Timișoara și Viitorul Pandurii, amândouă cu câte 20 de puncte.

Echipa brașoveană va evolua în play-out, unde va încerca să se salveze de la retrogradare, cel mai probabil urmând a juca barajul de menținere.

Până atunci însă, în ultimele trei meciuri din sezonul regular, programate în 2022, înainte de intrarea în play-out, echipa lui Călin Moldovan va mai întâlni Poli Iași (locul 12, deplasare, 26 februarie), Metaloglobus (locul 11, acasă, 5 martie) și FK Csikszereda (locul 7, deplasare, 12 martie), adversari destul de dificili.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-szabo-a-fost-prezentat-ca-director-tehnic-la-fc-brasov-trebuie-sa-ne-dam-mana-ioan-marginean-si-legea-bunului-simt-ei-ne-au-oferit-dar-noi-am-dat-fotbal-cu-pipeta-19214273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-vrea-sa-dea-o-lovitura-de-imagine-marian-copilu-e-dorit-presedinte-in-locul-lui-ioan-marginean-19213902

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-bogdan-visan-primul-transfer-al-brasovului-pentru-partea-a-doua-a-sezonului-nu-am-stat-mult-pe-ganduri-vine-de-la-una-dintre-codasele-din-liga-3-19214256

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-motroc-il-distruge-pe-limoniu-dupa-ce-fiul-sau-a-fost-dat-afara-de-la-fc-brasov-sunt-multi-oameni-care-spun-ca-se-pricep-la-fenomen-in-aceasta-viata-nimic-nu-rama-19214204

Adi MARICA 17 Dec. 2021, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă