Încă un jucător străin la Petrolul! ”Lupii” au semnat cu un belgian care ultima dată a jucat în Olanda

Marius ANGHEL 25 Aug. 2020, 18:21 Liga 2

Petrolul își completează lotul pe ultima sută de metri înainte de startul noului sezon al Ligii 2, care pentru echipa ploieșteană înseamnă marțea următoare, 1 septembrie, de la ora 19:30, când joacă pe teren propriu cu Farul. ”Lupii” au semnat cu încă un jucător străin, belgianul Joeri Poelmans.

Joeri Poelmans împlinește 25 de ani în curând, la 8 septembrie, este fundaș de picior stâng și ultima dată a evoluat în liga a doua din Olanda, la Helmond Sport, pentru care a evoluat în 26 de meciuri, 25 ca titular. Cu această echipă a semnat în vara lui 2018, când a plecat de la Lierse SK, formație din ligile inferioare ale Belgiei.

Joeri Poelmans a semnat pe un sezon cu Petrolul

”Fotbalistul belgian Joeri Poelmans este, începând de astăzi, jucătorul „lupilor galbeni”!

În vârstă de 24 de ani, Poelmans vine din liga a doua olandeză, acolo unde, în ultimele două stagiuni, a jucat pentru Helmond Sport, bifând 61 de prezențe în campionatul batav, în doar trei dintre acestea nefiind integralist. Anterior, noua achiziție a „galben-albaștrilor” evoluase pentru SK Lierse, adunând 54 de apariții în eșalonul secund belgian.

Jucător de picior stâng, Poelmans poate acoperi atât postul de fundaș stânga, cât și pe cel de mijlocaș stânga, și a semnat cu gruparea noastră un angajament valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire în cazul promovării.

Bun venit, Joeri Poelmans!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Alte șase transferuri noi perfectate de Petrolul în această vară

Cu Petrolul au mai semnat și portarul Paul Cristian Cernat și mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron, ambii născuți în 2003. Pe lângă spaniolul Pol Roige, ”lupii” au mai prelungit contractele și jucătorilor Serge Ekollo, Raul Avram, Antoniu Manolache, Cezar Lungu și Amando Vajushi.

Alte noi achiziții ale ”lupilor” sunt mijlocașii israelieni Nir Lax (ex Hapoel Tel Aviv) și Ben Levy (ex Hapoel Petah Tikva), atacantul Valentin Balint (ex CS Mioveni) și Amidu Salifu (27 de ani, mijlocaș central, ex Al-Salmiya / Kuweit).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-stabilit-programul-primelor-doua-etape-ale-noului-sezon-al-ligii-2-fc-u-craiova-ripensia-e-primul-joc-televizat-19145463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laurentiu-marinescu-a-semnat-cu-cs-mioveni-dupa-despartirea-de-petrolul-reactia-mijlocasului-imi-doresc-sa-promovam-in-liga-1-ce-oferte-a-mai-avut-19145396

https://liga2.prosport.ro/seria-1/hamza-younes-si-a-luat-la-revedere-de-la-petrolul-atacantul-tunisian-s-a-despartit-de-lupi-cu-un-mesaj-special-19145350

Marius ANGHEL 25 Aug. 2020, 18:21 Liga 2
Pe aceeași temă