Încă o plecare de la Dinamo. Clubul a scăpat de Bogdan Gavrilă, neutilizat deloc de Ovidiu Burcă în acest sezon

Marius ANGHEL 31 Jan. 2023, 11:33 Liga 2

Conducerea clubului Dinamo și mijlocașul gălățean Bogdan Gavrilă (30 de ani) au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului care data de la începutul sezonului actual, din vara anului 2022.

Gavrilă devine, astfel, al patrulea jucător care în acest an 2023 se desparte de echipa antrenată de Ovidiu Burcă, formație care are interdicție la transferuri și nu poate face alte achiziții până nu-și achită datoriile.

În urmă cu două săptămâni au mai semnat rezilierea portarul Ștefan Fara, ajuns la CS Dinamo (Liga 3), fundașul Alin Dudea și atacantul Vasile Buhăescu.

Bogdan Gavrilă se desparte de Dinamo fără să joace un meci în acest sezon

Bogdan Gavrilă a fost primul jucător pe care Dinamo l-a achiziționat în vara trecută, după retrogradarea din prima ligă și depășirea momentelor de haos. Aducerea sa a avut loc înainte de instalarea antrenorului Ovidiu Burcă. Nu a intrat în planurile ”principalului”, fiindcă nu a fost utilizat deloc.

Mai mult, în acest început de an s-a numărat printre cei cinci jucători la care Burcă a dorit să renunțe și conducerea i-a chemat la discuții pentru reziliere. Patru dintre ei au acceptat despărțirea, iar ultimul rămas încă legat de club este Marius Tomozei.

”Raporturi contractuale încetate cu Bogdan Gavrilă
Dinamo 1948 București și mijlocașul Bogdan Gavrilă au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Vlad Iacob.
Clubul nostru îi mulțumește lui Bogdan Gavrilă și îi urează mult succes în carieră!”, a transmis Dinamo.

Dinamo a încercat de mai mult timp să rezilieze contractul cu Gavrilă, însă nu a ajuns la un acord cu acesta.

Gavrilă rămâne cu jocurile disputate pentru Dinamo în Liga 1, Cupa Ligii și Cupa României

Bogdan Gavrilă revenise în vară la Dinamo, club pentru care a mai evoluat un sezon și jumătate în perioada 2014-2016. Atunci a prins 40 de jocuri în Liga 1 și a înscris 4 goluri, dar și 4 jocuri în Cupa Ligii și altele 4 în Cupa României.

În cariera sa a mai jucat pentru Chindia Târgoviște (Liga 2), Oțelul Galați (în două rânduri, în Liga 1 și Liga 3), Petrolul Ploiești (în două rânduri, în Liga 1 și Liga 2), Ethnikos Achna (Cipru), Poli Iași (Liga 1), Valletta (Malta), SCM Gloria Buzău (Liga 2) și Sirens (Malta). Singurele trofee câștigate le are cu Valletta, campionatul și Supercupa Maltei, în 2019.

”Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!”, spunea Gavrilă în iunie 2022, când se întorcea la Dinamo și nu știa că nu va juca niciun meci o jumătate de sezon.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-alte-amicale-anulate-19259167

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-fara-plecat-de-la-dinamo-a-semnat-cu-o-echipa-din-liga-3-19259093

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sorin-stratila-va-juca-din-nou-in-stefan-cel-mare-mijlocasul-n-a-ramas-mult-timp-fara-echipa-dupa-despartirea-de-csm-focsani-19258969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-speriat-de-prima-ninsoare-amicalul-dintre-progresul-spartac-si-dinamo-nu-mai-are-loc-19258896

Marius ANGHEL 31 Jan. 2023, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă