Încă două transferuri la CS Mioveni: un portar de la Chindia și un mijlocaș de la FK Csikszereda

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 18:47 Liga 2

CS Mioveni a mai făcut două achiziții pentru noul sezon de Liga 2, a doua zi după ce și-a reluat antrenamentele. Argeșenii l-au adus pe mijlocașul Szilard Veres (24 de ani) de la FK Csikszereda și pe portarul Iustin Popescu (26 de ani) de la Chindia Târgoviște.

”În această dimineaţă, alţi doi jucători s-au alăturat echipei noastre. Este vorba despre Vereş Szilard de la Csikszereda şi Iustin Popescu de la Chindia”, a anunțat CS Mioveni pe site-ul oficial.

Iustin Popescu își încearcă norocul la CS Mioveni, după ce în ultimele două sezoane a prins 4 meciuri la Chindia

Claudiu Niculescu a avut la dispoziție la reunire trei portari, pe Flavius Croitoru, Bogdan Preda și Valentin Sima, însă asta nu l-a împiedicat să își mai aducă un goalkeeper în lot, semn că unul dintre cei trei va pleca.

Iustin Popescu se alătură Mioveniului după ce din vara lui 2017 s-a tot aflat la Chindia Târgoviște, echipă pentru care în ultimul sezon n-a jucat niciun meci nici în Liga 1 și nici în Cupa României. A prins, însă, banca de rezerve de 18 ori. În ediția 2018/2019 a apărat în patru meciuri, ultima dată având un sezon bun în ediția 2017/2018, când a jucat în 27 de partide pentru dâmbovițeni. În cariera sa a mai trecut pe la Fortuna Poiana Câmpina, ACS Berceni, Dinamo, Petrolul și Unirea Tărlungeni.

Portarul originar din Craiova a fost mai tot timpul împrumutat de Dinamo, club pentru care a prins un singur meci în Liga 1, în 2015, umilința suferită de ”câini” în ”Ștefan cel Mare”, 1-5 cu Viitorul.

Szilard Veres vine de la FK Csikszereda

Szilard Veres este originar din Cluj-Napoca, iar în sezonul trecut a evoluat în 18 meciuri, 13 ca titular, la FK Csikszereda, pentru care a înscris și un gol, în remiza de pe teren propriu cu Dunărea Călărași (scor 1-1). Cu formația din Miercurea Ciuc a jucat și în Liga 3, de unde a promovat vara trecută.

În cariera sa, petrecută în mare parte până acum la CFR Cluj, a jucat în 15 meciuri pentru tripla campioană consecutivă a României și are un astfel de trofeu în palmares, cel din 2016. A mai fost împrumutat la Național Sebiș și în Ungaria, la Gyirmot, pentru care a prins doar 68 de minute în trei jocuri, în ediția 2016/2017.

Alte patru noutăți în lotul Mioveniului, după cei șase jucători plecați

Alte noutăți ale argeșenilor, prezentate în ziua reunirii, sunt Alexandru Iacob (ex Rapid), Sergiu Negruț (ex Turris Oltul), Daniel Toma (ex Farul, împrumutat de la FCSB) și Sebastian Ivan (revenit după împrumutul de la Unirea Bascov).

Față de lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut, Claudiu Niculescu și stafful său, care continuă pe banca echipei argeșene, nu-i mai au la dispoziție pe Dean Beța (fundaș, Steaua), Marian Anghelina (mijlocaș, ”FC U” Craiova), Andrei Hergheligiu (atacant, Concordia Chiajna), Valentin Balint (atacant, Petrolul), Cătălin Alexe (fundaș, Concordia Chiajna) și Simon Măzărache (atacant, Farul Constanța), jucători care ”au terminat contractele cu CS Mioveni şi nu au mai venit la reunire”, așa cum anunță trupa galben-verde. Aceștia au și semnat cu noi echipe, în ordinea în care i-am enumerat.

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 18:47 Liga 2
Pe aceeași temă