În stilul marilor cluburi europene! ”U” Cluj, VIDEO spectaculos de prezentare a echipamentului de deplasare. Chipul fostului suporter Radu Țenter, inscripționat pe tricouri

Răzvan STÎNGĂ 01 Aug. 2021, 16:23 Liga 2

Universitatea Cluj a prezentat, în stilul marilor echipe europene, echipamentul de joc pe care îl va îmbrăca în partidele din deplasare, în noul sezon de Liga 2, ediția 2021-2022.

Ardelenii au lansat un videoclip special, la care au participat trei jucători, Tudor Vomir, Alexandru Gîț și Iaser Țurcan.

Radu Țenter apare pe echipamentul de deplasare, în locul legendei Remus Câmpeanu 

Ținuta pentru meciurile de pe teren advers este în două culori. Tricoul este roșu, iar pantalonii sunt albi. Are o caracteristică specială, întrucât în zona superioară a pieptului apare chipul unuia dintre cei mai cunoscuți suporteri ai ”studenților”, Radu Țenter, decedat în urmă cu doi ani.

Sezonul trecut, după decesul lui Remus Câmpeanu, ”U” Cluj a inscripționat pe echipamentele de joc, și pe cel de teren propriu, și pe cel de deplasare, chipul legendei clubului.

Locul în care este realizat filmulețul nu putea fi altul decât Cluj Arena.

”Vă prezentăm echipamentul Adidas pentru deplasare al FC Universitatea Cluj, din sezonul 2021/2022, prin care dorim să-i aducem un tribut lui Radu Țenter. Deși, a plecat dintre noi în urmă cu doi ani, Radu va rămâne mereu alături de noi și va fi un simbol pentru tot ceea ce înseamnă Universitatea Cluj, echipa elanurilor nestăvilite.

Suporterul și prietenul Radu Țenter a fost alături de Uprin sutele de ore din viaţa sa, în care a dat culoare echipei pe care a iubit-o. El a cântat cu aceeași pasiune tot timpul, la bine și la greu, în momente de maximă fericire și în clipe de cruntă tristețe.

Chipul său va fi prezent pe tricourile de joc, în noua ediție a ligii a II-a, pentru că Radu este Sufletul Nostru

Clipul de prezentare a fost realizat cu sprijinul Fix Aici Media, partenerul clubului nostru”, au anunțat ardelenii pe pagina de Facebook, FC Universitatea Cluj.

La fiecare meci, suporterii Universității Cluj afișează un banner cu Radu Țenter, alături de mesajul ”Sufletul Nostru”.

Chipul lui Remus Câmpeanu, inscripționat pe echipamentul de joc de teren propriu

Deși nu a prezentat până acum echipamentul cu care va evolua pe teren propriu în noul sezon, Universitatea Cluj va inscripționa, și de această dată, pe tricouri chipul fostului mare fotbalist al clubului, Remus Câmpeanu.

Potrivit informațiilor obținute de Liga2.ro din cadrul clubului, ținuta de acasă nu a ajuns încă, din cauza unor întârzieri ale sponsorului tehnic, Adidas. Din acest motiv, nici nu a fost prezentată până în acest moment.

În prima rundă a Ligii a 2-a, în partida de pe teren propriu cu Politehnica Timișoara, ”U” Cluj va îmbrăca echipamentul de sezonul trecut:

Universitatea Cluj va purta ținuta de deplasare prezentată acum în etapa a 2-a a Ligii a 2-a, când va merge pe terenul formației FC Buzău.

Foto: FC Universitatea Cluj și Leczki Jozsi / Mediafax Foto
 Video: FC Universitatea Cluj

Răzvan STÎNGĂ 01 Aug. 2021, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă