Ibrahimovic de Ploiești! Senad Jarovic promite să fie copia suedezului și să ducă Petrolul unde îi e locul: ”Visul meu e să promovăm în Liga 1”

Andrei PASCU 19 Nov. 2021, 14:58 Liga 2

Senad Jarovic (23 de ani) este fotbalistul momentului pentru Petrolul, după ce a semnat succesul în partida cu Concordia Chiajna. Atacantul născut în Germania, cu cetățenie bosniacă, de 1.95 m, a marcat singurul gol al confruntării, dar a spus că a mai păstrat câteva pentru următoarele meciuri din Liga 2.

Senad Jarovic: ”Visul meu e să promovez cu Petrolul în Liga 1” 

Cu gândul că poate face parte din generația care va readuce Petrolul în Liga 1, acesta fiind și visul său pe termen scurt, Jarovic vrea să fie un Zlatan Ibrahimovic de Ploiești, vârful lui AC Milan fiind idolul său din copilărie, mai ales că și el are origini în Bosnia.

Impresiile atacantului Senad Jarovic, după victoria Petrolului cu Concordia Chiajna, la conferința de presă:

”A fost un meci greu, știam că o să fie un meci greu, dar am luptat și e bine că am câștigat cele trei puncte, care sunt foarte important în contextul primului loc la finalul campionatului. Vom da totul și în următoarele meciuri, ca să terminăm pe primul loc.

E un drum lung, dar avem o echipă puternică. Vrem să mergem în Liga 1 și dacă o să continuăm așa, o să promovăm. Suntem puternici! Atmosfera e foarte frumoasă. Visul meu e să promovez cu Petrolul în Liga 1. Asta e cel mai important acum.

Sunt foarte, foarte fericit că am marcat, vreau să îmi ajut echipa mareu. E frumos să marchezi, în special când meciul se termină 1-0. Vreau să mulțumesc echipei, suntem ca o familie. Vreau să îi mulțumesc și antrenorului. Dau mereu totul pentru echipă.

(N.r. – Despre viața din România) E bine, sunt surprins plăcut de ce se întâmplă până acum. Sunt mulți jucători talentați aici, știam asta. Au fost și în trecut jucători buni în România, cum ar fi Hagi. E o țară a fotbalului, toată lumea se gândește la fotbal aici. E problema cu pandemia acum, ar fi fost și mai frumos cu fani în tribune.

(N.r. – Despre Ibrahimovic)Îmi place foarte mult Ibrahimovic. Are origini în Bosnia, a fost idolul mecu când eram mic. Am fost la un meci jucat de el în Germania, e o inspirație pentru mine”.

Senad Jarovic, la al patrulea gol în acest sezon 

Venit la finalul verii la Petrolul, după ce campionatul începuse, Senad Jarovic a marcat, cu Concordia Chiajna, al patrulea său gol în acest sezon de Liga 2. A jucat în șapte partide în campionat și a mai înscris contra celor de la Șelimbăr (3-0) și FC Brașov (4-0), contra acestora din urmă punctând de două ori. În plus, a evoluat și în cele trei meciuri disputate de Petrolul în această ediție a Cupei României, cu Plopeni, Brăila și ”FC U” Craiova, fără să înscrie însă.

Înainte să aterizeze în România, vârful cu origini în Bosnia a mai jucat, la nivel profesionist, la mai multe formații din Slovenia, Slovacia și Danemarca, printre care Spartak Trnava sau NK Domzale. Până să semneze cu Petrolul s-a aflat sub contract cu slovenii de la NK Radomlje.

Jarovic are două trofee în palmares, Cupa Danemarcei, cu SonderjyskE, în 2020, și Cupa Slovaciei, cu Spartak Trnava, în 2019.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul Ploiești

Andrei PASCU 19 Nov. 2021, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă