Galeria Stelei, banner la adresa lui Ianis Zicu, după ce și-a spus părerea despre dreptul la promovare al echipei din Ghencea. Răspunsul antrenorului Concordiei

Marius ANGHEL, Robert Vișan 23 Apr. 2022, 18:58 Liga 2

Suporterii Stelei au fost deranjați de ultimele declarațiile făcute de către Ianis Zicu, fost jucător la Dinamo, în prezent antrenor la Concordia Chiajna, iar acest lucru s-a văzut în Ghencea.

În timpul meciului Steaua – Concordia Chiajna, desfășurat sâmbătă, pe stadionul Steaua, în etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2, galeria echipei roș-albastre a avut un mesaj special și pentru Zicu.

Galeria Stelei, mesaj către Zicu, la meciul cu Concordia

Recent, la finalul jocului pierdut etapa trecută de Concordia la Cluj, 1-3 cu ”U”, Ianis Zicu a spus că este convins că echipa sa va merge la barajul de promovare, deși pe locul 4, care duce la acest baraj, e Steaua. Echipa din Ghencea nu are dreptul să promoveze, iar Zicu nu vrea să audă de o schimbare de regulament în timpul sezonului, pentru ca Steaua să poată promova. Acesta mai spunea că pentru oricare altă echipă nu s-ar schimba regulamentul, dar și că Steaua știa că nu are drept de promovare de la începutul sezonului.

Suporterii Stelei nu au închis ochii după declarația lui Ianis Zicu și nu l-au iertat pe fostul dinamovist la întâlnirea cu Concordia Chiajna, din Ghencea. Aceștia au afișat un banner jignitor pentru antrenorul ilfovenilor.

”Zicule, nu-ți mai face griji de Steaua! Cum scapi de ignat, asta e de fapt beleaua”, a fost mesajul afișat de către ultrașii steliști din Peluza Sud.

Ce a declarat Ianis Zicu despre Steaua:

”Regulamentul e clar, Steaua nu are drept de promovare, asta e! Să schimbă regulamentul pentru că e Steaua? Dacă era Recea, nu vreau să jignesc pe nimeni, se schimba regulamentul? Nu! Pentru că e Steaua! Sper ca lucrurile să fie clare, așa cum au spus și cei de la FRF.

Nu cred că trebuie să existe vreo discuție. La anul nu știu ce se va întâmpla, dar asta e problema lor. Până atunci nu cred că se va întâmpla nimic”, a spus Ianis Zicu despre situația Stelei, la finalul jocului cu ”U” Cluj.

Ianis Zicu rămâne ferm pe poziții, chiar dacă își dorește Steaua în Liga 1

La finalul meciului, pierdut de Concordia cu 0-3 în fața Stelei, fapt care a distanțat echipa din Ghencea la cinci puncte de cea ilfoveană, reducându-i șansele de a mai urca practic pe locul 4, Ianis Zicu a fost întrebat dacă își menține opinia pe care a spus-o și la finalul partidei cu ”U” Cluj.

Antrenorul Concordiei e de aceeași părere, că regulamentul actual nu permite Stelei să promoveze în Liga 1 și că nu este normal să fie modificat în timpul sezonului.

”Da, am spus vizavi de regulamentul actual și îmi mențin această părere, normal. Se poate schimba legea sportului sau regulamentul începând cu sezonul viitor. Îmi doresc din tot sufletul ca Steaua să promoveze, pentru că are un stadion frumos, sunt condiții și ne dorim ca fotbalul românesc să aibă echipe sănătoase. Dar, în momentul acesta, așa a început sezonul, nu cred că se poate schimba cu o săptămână înainte. Asta am spus, îmi mențin declarația, pentru că e ceva normal. Cred că și cei de aici știu acest lucru”, a spus Zicu la microfonul DigiSport.

Cu 45 de puncte, Steaua e pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2, la șase puncte în spatele Universității Cluj, care încă nu a jucat în această etapă a 6-a. Concordia Chiajna are 40 de puncte, e pe locul 5 și are patru puncte peste Unirea Slobozia. Din play-off mai sunt de disputat patru etape.

CLASAMENTUL play-off-ului Ligii 2 și al golgheterilor

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Sport.ro

Marius ANGHEL, Robert Vișan 23 Apr. 2022, 18:58 Liga 2
Pe aceeași temă