Haos total la Astra! Jucătorii se antrenează singuri înaintea ultimul meci oficial din acest sezon, după ce a plecat și antrenorul cu portarii, cel care condusese echipa în ultimele trei partide

Marius ANGHEL 05 May. 2022, 19:49 Liga 2
Haos total la Astra! Jucătorii se antrenează singuri înaintea ultimul meci oficial din acest sezon, după ce a plecat și antrenorul cu portarii, cel care condusese echipa în ultimele trei partide

Lăsând la o parte rezultatele înregistrate în acest an, numai înfrângeri pe linie, opt la număr, faptul că la Astra este un haos total ne putem convinge și privind asupra ultimelor evenimente petrecute la club.

Astra a uitat să-i ia legitimația lui Adrian Grigore de la FRF, după ce fusese eliminat

De exemplu, din informațiile Liga2.ro, la ultimul meci, cel de acasă cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, disputat sâmbăta trecută și pierdut cu 0-6, Astra nu l-a putut utiliza pe fundașul stânga Adrian Grigore, căruia președintele Marian Costea a uitat să-i ia legitimația de la FRF după ce în partida cu Unirea Constanța (scor 1-2), din etapa a 4-a, fusese eliminat.

Din acest motiv, Grigore nu a jucat cu gorjenii, iar Astra a avut pe bancă doar șase rezerve. Asta după ce îi ”pierduse” în runda trecută și pe fundașul Gabriel Matei și portarul Mihai Cotolan, eliminați cu Unirea Dej.

Grigore fusese utilizat în toate meciurile din acest an, doar eliminarea sa și apoi gafa președintelui scoțându-l din primul ”11”.

Astra, părăsită și de ”secundul” George Șanțmare și de antrenorul cu portarii Cătălin Teodorescu

Mai mult, Astra a rămas inclusiv fără antrenorul cu portarii Cătălin Teodorescu, cel care a fost trecut în raportul de joc la ultimele trei partide (1-2 cu Unirea Constanța, 0-1 la Unirea Dej și 0-6 cu Viitorul Pandurii), după ce Daniel Movilă, antrenorul principal din primele cinci jocuri din acest an, a renunțat să mai conducă echipa și a plecat.

Din acest motiv, jucătorii Astrei s-au antrenat singuri ieri și astăzi, spun sursele Liga2.ro.

George Șanțmare, ”secundul” trecut director sportiv în rapoartele de joc, a părăsit și el echipa de ceva timp, după eșecul cu Unirea Constanța, la o etapă după plecarea lui Movilă.

Cine va conduce Astra de pe bancă în meciul cu FC Brașov? În acest moment nu se știe. Probabil masorul Viorel Roman și kinetoterapeutul Roman Guțu, singurii care nu au lipsit de la jocurile oficiale ale echipei, în ciuda gravelor probleme financiare ale clubului.

Putem spune cu certitudine că managementul președintelui Marian Costea s-a dovedit a fi un fiasco, iar Astra își așteaptă acum ultimul meci, cu jucătorii abandonați, lăsați să se antreneze singuri, pentru ca apoi să se tragă obloanele și să se pună lacătul pe fosta campioană a României din 2016.

Astra joace ultimul meci din acest sezon la Brașov

Sâmbătă, de la ora 11:00, Astra joacă ultimul ei meci oficial în acest sezon, pe stadionul Tineretului, cu FC Brașov, în cadrul etapei a 7-a a play-off-ului Ligii 2.

Astra e de mai multe etape retrogradată matematic în Liga 3, în acest moment având -1 punct, cu cât a și intrat în play-out. În sezonul regular, în primele 16 echipe, în meciurile din 2021, în care a fost antrenată de Florin Stîngă, echipa a acumulat 19 puncte, însă a primit penalizări de 20 de puncte, din cauza diverselor încălcări de regulamente, și a ajuns la -1 punct.

În jocurile din 2022, cu Daniel Movilă, George Șanțmare sau Cătălin Teodorescu antrenori, Astra nu a acumulat niciun punct în cele opt meciuri, ultimele trei din sezonul regular și cinci din play-out. Golaverajul din jocurile din acest an este unul dezastruos: 6-27.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-joaca-ultimul-meci-din-acest-sezon-la-brasov-in-orasul-antrenorului-care-a-condus-o-in-prima-parte-a-sezonului-regretele-lui-florin-stinga-19230012

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-play-out-ului-ligii-2-poli-iasi-poli-timisoara-se-singurul-meci-care-se-joaca-in-alt-interval-orar-rezultatele-mai-pot-schimba-doar-cateva-locuri-din-grupa-a-19229700

Marius ANGHEL 05 May. 2022, 19:49 Liga 2
Pe aceeași temă