Hamza Younes a prins un nou contract după despărțirea de Petrolul. Tunisianul va fi coleg cu doi români

Răzvan STÎNGĂ 17 Oct. 2020, 14:03 Liga 2
Hamza Younes a prins un nou contract după despărțirea de Petrolul. Tunisianul va fi coleg cu doi români

Hamza Younes (34 de ani) și-a găsit echipă după despărțirea de Petrolul. Atacantul tunisian a semnat cu formația din prima ligă din Grecia AEL Larissa. Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă un sezon, până în vara lui 2021. Atacantul va fi coleg cu doi români la gruparea elenă. Acolo sunt legitimați doi foști jucători de la Dinamo, Gabriel Torje (30 de ani) și Steliano Filip (26 de ani).

Hamza Younes mai avea contract cu Petrolul un sezon 

A doua ”aventură” a lui Hamza Younes la Petrolul Ploiești s-a terminat pe 24 august. Atacantul tunisian de 34 de ani și-a încheiat pe cale amiabilă contractul cu echipa prahoveană, după un sezon în care ceea ce a arătat pe teren nu a fost conform așteptărilor conducătorilor, antrenorilor, cât și suporterilor ”găzarilor”.

Hamza Younes mai avea un an de contract cu echipa ploieșteană la care a impresionat la prima sa experiență avută în tricoul galben-albastru, în perioada 2012/2014, când s-a câștigat Cupa României și s-a participat inclusiv în cupele europene. În schimb, tunisianul a dezamăgit în acest sezon de Liga 2, iar conducerea nu l-a mai dorit în continuare în lot și i-a propus rezilierea amiabilă. În plus, Younes avea unul dintre cele mai mari salarii din Liga 2.

Sezonul trecut, Hamza Younes a evoluat 856 de minute pentru Petrolul în Liga 2, în 15 meciuri, dintre care în doar opt a intrat ca titular, și nu a înscris niciun gol. A evoluat și în trei partide de Cupa României, în care a marcat două goluri. Evoluțiile sale au dezamăgit însă în primul rând suporterii clubului și ai săi personal, după evoluția impresionantă pe care a avut-o în prima sa perioadă în care a jucat la Ploiești.

Hamza Younes a dat un randament bun în Grecia

Tunisianul este la a treia experiență în Grecia. Înainte să revină la Petrolul la începutul sezonului trecut, el a mai jucat pentru Xanthi, 2016/2017, și Aris Salonic, 2018/2019. Pentru prima a marcat 20 de goluri în 31 de meciuri, iar pentru Aris a punctat de nouă ori în 29 de partide.

Foto principal: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-partida-zilei-are-loc-la-constanta-de-la-ora-1200-liderul-sta-in-aceasta-runda-19152820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-are-trei-noi-jucatori-straini-in-lot-cu-care-viorel-moldovan-vrea-sa-completeze-lotul-ploiestenii-au-mai-bifat-insa-si-o-despartire-dintre-fotbalistii-adusi-in-vara-19152593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/revenirea-suporterilor-pe-stadioane-imposibil-de-pus-in-practica-in-conditiile-actuale-ionut-stroe-despre-posibilitatea-intreruperii-din-nou-a-competitiilor-sportive-din-cauza-inm-19152374

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Oct. 2020, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă