EXCLUSIV | Golgheterul lui ”U” Cluj din campionat, cu șanse mici să rămână. ”Nu știu dacă voi continua. Sper ca următoarea provocare să fie tot în în România”

Vlad MĂCICĂȘAN 21 May. 2021, 12:07 Liga 2
EXCLUSIV | Golgheterul lui ”U” Cluj din campionat, cu șanse mici să rămână. ”Nu știu dacă voi continua. Sper ca următoarea provocare să fie tot în în România”

Idan Golan a fost unul dintre transferurile bune în Liga 2, în sezonul trecut. Israelianul venit în vara anului trecut s-a numărat printre puținii jucători străini care au ieșit în evidență. Atacantul de 25 de ani a fost unul dintre golgheterii lui ”U” Cluj, cu 7 goluri și 6 pase reușite în Liga 2 și Cupa României, în 23 de partide jucate.

”Personal, a fost o chiar experiență bună și am avut un sezon foarte bun, cu 8 goluri și 6 pase decisive (n.r. – are șapte goluri marcate în cele două competiții, nu opt). M-am simțit foarte bine alături de oamenii din România”, a spus, pentru Liga2.ro, Golan, pentru care ”U” Cluj a fost prima experiență în afara Israelului.

  • Înainte de a ajunge la ”U” Cluj, în august 2020, Idan Golan a evoluat pentru Hapoel Nazareth, în liga a doua din Israel. Anterior a mai jucat pentru Hapoel Haifa și Hapoel Ramat Gan.

Idan Golan: ”Următoarea provocare sper să fie tot în România”

Cu toate că a fost un jucător important în sezonul trecut, contractul său s-a încheiat, conducerea la Universitatea Cluj s-a schimbat și fotbalistul n-a mai fost contactat de noul antrenor, Erik Lincar.

”În acest moment nu știu dacă voi continua la U Cluj, pot doar să spun că iubesc mult clubul și am simțit o conexiune extraordinară. Am fost mândru să port tricoul U Cluj în ultimul sezon”, a spus Idan Golan, care speră să joace din vară tot aici: ”Privesc înainte spre următoarea provocare și sper să fie în România.”

”Am făcut tot posibilul, dar anumite regulamente ne-au costat”

Golan crede că două momente care n-au depins de jucători au făcut ca ”U” Cluj să nu-și îndeplinească obiectivul în sezonul trecut. Israelianul vorbește despre retragerea lui Turris, care a făcut ca ”U” Cluj să rămână fără trei puncte și despre jocul câștigat la ”masa verde” de Farul, din motive de infectări cu Covid.

”Am simțit că am făcut tot posibilul, dar, din păcate, anumite regulamente ne-au costat. A fost o înfrângere la masa verde cu Farul și retragerea lui Turris. Dar nu tot timpul îți atingi obiectivele în fotbal”, este de părere Golan.

CITEȘTE și: Israelianul din Liga 2 vorbește despre ”privilegiul de a trăi în pace”, dintr-o țară unde alarma antiaeriană poate suna oricând: ”Ai 90 de secunde să ajungi la adăpost” | EXCLUSIV

Golan, golgheterul lui ”U” Cluj în Liga 2

Idan Golan a evoluat în 20 de meciuri dintr-un total de 25 în acest sezon de Liga 2, 14 ca titular și șase terminate ca integralist, și a marcat 5 goluri, cu: SCM Gloria Buzău (1-2), Pandurii (2-0), FK Csikszereda (1-2), CSM Slatina (2-1) și Pandurii (1-1). Israelianul a fost, cu cele cinci reușite, golgheterul echipei clujene în sezonul de Liga 2 2020/2021, sub el fiind Sergio Riveiro, Victor Dican, Nicolae Pîrvulescu și Alexandru Pop, toți patru cu câte patru goluri înscrise.

Golan a jucat și în trei meciuri pentru ”U” Cluj în Cupa României și a reușit două goluri, ambele în jocul cu Hușana Huși (8-2).

În cele două competiții, Liga 2 și Cupa României, golgheterul lui ”U” Cluj, în ediția 2020/2021, a fost portughezul Sergio Miguel Hora Ribeiro, cu un total de 8 goluri, 4 în campionat și 4 în cupă.

Foto: Flaviu Buboi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vaclav-havel-un-scriitor-a-ajuns-sa-conduca-o-tara-de-ce-un-jurnalist-nu-ar-putea-sa-ajunga-in-lumea-conducatorilor-de-fotbal-interviu-cu-ovidiu-blag-surpriza-din-conducerea-clu-19185968

https://liga2.prosport.ro/seria-1/israelianul-din-liga-2-vorbeste-despre-privilegiul-de-a-trai-in-pace-dintr-o-tara-unde-alarma-antiaeriana-poate-suna-oricand-ai-90-de-secunde-sa-ajungi-la-adapost-19185274

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-gabriel-giurgiu-noul-manager-sportiv-al-universitatii-cluj-fostul-mijlocas-promite-ce-n-au-reusit-predecesorii-sai-cu-multa-munca-si-incredere-in-ceea-ce-facem-putea-sa-realizam-19185730

https://liga2.prosport.ro/wp-admin/post-new.php

Vlad MĂCICĂȘAN 21 May. 2021, 12:07 Liga 2
Pe aceeași temă